Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

SGR2

Inspraakprocedure PKB Structuurschema Groene Ruimte 2

Het SGR2 doorloopt de procedure van de planologische kernbeslissing (PKB), zoals is vastgelegd in de Wet op de Ruimtelijke Ordening. Op 21 -12-2001 heeft het kabinet de ontwerp-PKB Structuurschema Groene Ruimte 2 (PKB deel 1) vastgesteld. In PKB deel 1 doet het kabinet een voorstel voor het te voeren beleid voor de groene ruimte voor de komende tien jaar, met een doorkijk tot 2020. Op PKB deel 1 is inspraak mogelijk. Daarnaast wordt overlegd met besturen van provincies, gemeenten en waterschappen. De resultaten hiervan worden opgenomen in PKB deel 2 en zullen door het kabinet worden betrokken bij de bepaling van het kabinetsstandpunt over de groene ruimte (PKB deel 3). Dit kabinetsstandpunt zal voor instemming worden voorgelegd aan de Tweede en Eerste Kamer der Staten-Generaal. Na instemming van beide Kamers verschijnt deel 4 van de PKB.

Inspraak
Iedereen kan inspreken op PKB deel 1 gedurende de inspraakperiode die loopt van 24 -01-tot en met 22 -03-2002. Inspraakreacties kunnen alleen schriftelijk worden ingediend en dienen voor sluiting van de inspraaktermijn te zijn ontvangen op het volgende adres: Inspraakpunt SGR2
Postbus 615
6500 AP Nijmegen

Waar spreekt u op in?
De volledige tekst van PKB deel 1 (PDF-formaat, 1021 Kb) is te vinden
Voor downloaden van PDF-bestanden: Zie het origineel http://www.minlnv.nl/cgi-bin/...gr2/inftgrs01.htm . op deze internetsite.
Hij kan ook worden aangevraagd bij de infotiek LNV, telefoon 070-3784062 of per e-mail infotiek@dv.agro.nl. Ook is daar de samenvatting (PDF-formaat, 174 Kb) van en de brochure (PDF-formaat, 98 Kb) over het Structuurschema Groene Ruimte 2 verkrijgbaar.

PKB deel 1 ligt gedurende de inspraakperiode tijdens kantooruren ter inzage in de bibliotheken van:

* het ministerie van LNV, Bezuidenhoutseweg 73, Den Haag en

* het ministerie van VROM, Rijnstraat 8, Den Haag en

* de regiokantoren van het ministerie van LNV:

+ Directie Noord, Cascadeplein 6, Groningen;

+ Directie Oost, Verzetslaan 30, Deventer;

+ Directie Noordwest, Dalsteindreef 5, Diemen-Zuid;

+ Directie Zuidwest; Burgemeester de Raadtsingel 69, Dordrecht;

+ Directie Zuid, Keizersgracht 5, Eindhoven.


---