Ingezonden persbericht

UITREIKING CORPORATE FASHION AWARD
24 JANUARI 2002 - LICHTFABRIEK HAARLEM
Amsterdam, 13 november 2001

Om de positieve effecten van het dragen van bedrijfs- en imagekleding meer bekendheid te geven, reikt Holland Career & Workwear, ledensectie van MODINT, op donderdag 24 januari in de Lichtfabriek te Haarlem de Corporate Fashion Award uit aan het bedrijf, de instelling of de organisatie die op de meest treffende manier de corporate identity heeft doorgevoerd, met name met behulp van de kleding van het personeel.

De 35 leveranciers die aangesloten zijn bij Holland Career & Workwear hebben ieder twee kandidaten genomineerd. De jury, bestaande uit Eric Nijkamp (Nijkamp en Nijboer Huisstijl-management), Sheila de Vries (mode-ontwerpster) en Marinske Riethorst (hoofdredacteur Textilia), beoordeelt alle nominaties en kiest op 24 januari de winnaar uit drie finalisten. De feestelijke uitreiking zal tevens een informatief karakter hebben, onder andere met een spraakmakende inleiding over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bedrijfs- en imagekleding. Cabaretière Jetty Matharin zorgt tijdens het juryberaad voor het nodige vermaak. Als "Taante", een Surinaamse vrouw van middelbare leeftijd gaat zij gekleed in een oude stofjas met hoofddoek. Taante heeft een eigenzinnige kijk op de wereld en zal de aanwezigen een spiegel voorhouden.

Meer informatie over de Corporate Fashion Award, de typische kenmerken van bedrijfs- en imagekleding en de producten van de leden van Holland Career & Workwear is te vinden op www.bedrijfskleding.nu. Wie op zoek is naar bedrijfsveilige werkkleding, kleding voor het bedienend personeel of naar kleding die het verlengstuk is van het imago van uw bedrijf vindt op de directory van deze website altijd de juiste partner!