Politiebericht Uden 24-01-2002
Politiebericht district De Leijgraaf

LOADER GESTOLEN EN WEER TERUG

Vannacht is vanaf een terrein aan de Leeuwenhoeckweg in Veghel een oranje/groene Volvo loader met een gewicht van 20 ton gestolen. Dat ontdekte men vanochtend. Vanochtend-vroeg is het voeruig in Oss in een bosperceel aan de Willibrordusweg teruggevonden.

MOTORRIJDER GEWOND

Vanochtend is op de Rijksweg N265 een motorrijder gewond geraakt nadat hij was aangere-den door een afslaande auto, bestuurd door een 42-jarige man uit Mariaheide. De motorrijder reed over het fietspad, hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

EI TEGEN RAAM

De politie heeft woensdagavond op de Vaarzenhof in Uden vier jongeren aangehouden. Het viertal werd ervan verdacht kort tevoren eieren te hebben gegooid tegen de gevel van enkele woningen aldaar. De betreffende bewoner was achter het wegrennende viertal aangelopen en had een van hen vanuit het nabijgelegen park weer naar de woning teruggebracht. Een van hen, een 16-jarige jongen uit Uden, heeft vervolgens de raam weer schoon gemaakt. Hij be-kende tegenover de politie het gooien van een ei. Na verhoor zijn de jongeren weer in vrij-heid gesteld.

BOKSBEUGEL IN AUTO

Bij een controle van een personenauto op de Rijksweg N265 in Veghel bleek dat de bestuur-der geen rijbewijs had. Tevens trof de politie in het voertuig van de man, een 26-jarige in-woner van Helmond, twee bivakmutsen en een boksbeugel aan. De bestuurder kreeg een proces-verbaal voor het rijden zonder rijbewijs en voor het ebzit van de boksbeugel. Het wapen is in beslaggenomen.