Politiebericht Boxtel 24-01-2002
Politiebericht district AA & Dommel

TE VEEL GEDRONKEN, Schijndel

Woensdagavond is een 45-jarige man uit Keldonk bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Bij de controle weigerde de man goed mee te werken aan de ademanalyse. Hij kreeg een rijverbod van 14 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De controle vond plaats op de Structuurweg in Schijndel.

TWEE JONGENS AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL, Boxtel

In de nacht van woensdag op donderdag zijn twee jongens, 20 jaar uit Gennep en 17-jaar uit Wolphaartsdijk aangehouden. Het tweetal had vanuit een horecagelegenheid aan de Oude Kerkstraat in Boxtel een jas met daarin een portemonnee gestolen. In een andere horecagele-genheid werd de jas door de aangeefster herkend. Het tweetal werd aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten. Ze bleken nog in het bezit te zijn van de portemonnee en en-kele ander persoonlijke bezittingen van de aangeefster. Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor zijn ze donderdagmiddag heen-gezonden.

BROMFIETSER GEWOND BIJ ONGEVAL, Haaren

Donderdagmorgen is een 17-jarige bromfietser Haaren gewond geraakt bij een ongeval. Op de kruising van het Groenplein met de Oudebaan in Haaren verleende hij geen voorrang aan een auto bestuurd door 73-jarige man uit Berkel Enschot. De bromfietser is met letsel aan zijn benen overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg.