PLANET MEDIA GROUP

Planet Internet introduceert nieuwe zoekmachine

Optimale zoekresultaten door samenwerking met Google

Amersfoort, 24 januari 2001 - In samenwerking met de zoekdienst Google heeft Planet Internet nieuwe invulling gegeven aan de zoekmodule op www.planet.nl. Hiermee hebben internetgebruikers in Nederland er een sterk vernieuwde, verbeterde zoekmachine bij. Gebruikers kunnen kiezen uit twee zoekopties: zoeken op internet of zoeken op Planet Internet. Door introductie van een tabbladenstructuur vanaf de resultatenpagina, kan de bezoeker makkelijk tussen deze opties navigeren. Het nieuwe partnership met de best gewaardeerde zoekdienst ter wereld biedt een snelle, accurate en betrouwbare zoekservice op Planet Internet.

De Amerikaanse zoekdienst Google is opgericht in 1998 en heeft als doelstelling de beste zoekervaring op het World Wide Web te bieden. De dienst kenmerkt zich door een geavanceerde zoektechnologie, waardoor gebruikers op meest snelle, eenvoudige en accurate wijze de gewenste informatie vinden.

Over Planet Internet
Planet Internet is met 640.000 abonnees een van de grootste internetaanbieders met één van de best bezochte websites van Nederland (www.planet.nl). Planet Internet is een onderdeel van de Planet Media Group in Amersfoort, waar ook internetaanbieder Het Net onder valt.


---