Gemeente Papendrecht

Laatste update: 24.01.2002
Vergadering gemeenteraad 31-01
De gemeenteraad vergadert in januari op donderdag de 31-ste, vanaf 19.30 uur in de raadzaal.
Op de conceptagenda staan onder meer de vaststelling van de partiële herziening van diverse bestemmingsplannen in verband met de opheffing van het bordeelverbod, het verstrekken van een gemeentegarantie voor het verenigingsgebouw van de atletiekvoorziening in de Oostpolder, de invoering van het Collectief Vraagafhankelijk Vervoer, een voorstel tot het realiseren van een cultureel centrum binnen de centrumontwikkeling en een voorstel tot een oplossingsrichting voor de collectie van het Museum Moderne Kunst.

Agenda's, toelichtingen en de hierop betrekking hebbende stukken liggen vooraf zoals gebruikelijk ter inzage op de burgerleestafel op de begane grond van het gemeentehuis.

Commissie beroep- en bezwaarschriften
Dinsdag 29 januari 2002 vinden drie hoorzittingen plaats van kamer 1 van de com-mis-sie van advies voor beroep- en bezwaar-schriften (cbb1). De zittingen worden gehouden in de raadzaal op de begane grond van het raadhuis. De eerste zitting begint om 20.00 uur. De tweede zitting volgt rond 20.30 uur en de derde zitting om ongeveer 21.00 uur. De zittingen zijn openbaar.

In de eerste en de tweede zitting komen aan de orde respectievelijk een be-zwaar-schrift tegen het niet toekennen van urgentie voor het verkrijgen van een woning én een ander bezwaarschrift tegen het toekennen aan de andere bezwaarde van urgentie voor het verkrijgen van een woning in een bepaalde categorie.
In de derde zitting worden aan de orde gesteld de be-zwaar-schriften van vier bewoners aan de Appeldreef tegen het besluit van bur-ge-mees-ter en wethou-ders tot het instellen van een maximale parkeerduur van twee uur op het parkeerterrein aan de Espenhof, nabij winkelcentrum Wilgendonk


Voorlopig vergaderschema 2002