VVD

Agenda

Buitengewone Algemene Arnhem 26 jan 2002 10:00 Partij Vergadering

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari 2002 heeft de Buitengewone Algemene Vergadering (BAV) plaats in Arnhem.
De Buitengewone Algemene Vergadering (BAV) heeft op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari 2002 plaats in Nationaal Sportcentrum Papendal te Arnhem. Hier worden het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst ten behoeve van de Tweede-Kamerverkiezingen vastgesteld. Kortom: een interessant VVD-congres en u kunt hierbij aanwezig zijn!

Het ontwerp-verkiezingsprogramma is op dinsdag 16 oktober jl. gepresenteerd door de voorzitter van de commissie Pieter Korteweg. De door ledenvergaderingen van afdelingen ingediende wijzigingsvoorstellen worden op vrijdag 25 januari besproken, waarna tot slot het definitieve verkiezingsprogramma wordt vastgesteld.

Op zaterdag 20 oktober jl. heeft het hoofdbestuur van de VVD de ontwerp-kandidatenlijst vastgesteld. Ook hiervoor konden de ledenvergaderingen van de afdelingen wijzigingsvoorstellen indienen Tijdens deze Algemene Vergadering wordt de defintieve lijst vastgesteld.

Kom ook naar (delen van) de Buitengewone Algemene Vergadering! Aanmelden is niet nodig, indien u gebruik wilt maken van lunch ( à f27,50) en/of diner (à f47,50) dient u dit vóór vrijdag 4 januari te reserveren. Hiervoor kunt u op het algemeen secretariaat een aanmeldingsformulier aanvragen.

Meer informatie is op te vragen via het algemeen secretariaat, tel. (070) 361 3061.