Ingezonden persbericht


Persbericht Bertolli / A-Tavola

A Tavola! Lekker tafelen met vrienden

La Dolce Vita

Dat is samen met vrienden genieten van een lekker diner. Praten, lachen en ontspannen. Net als de Italianen. Als geen ander kennen zij het plezier van samen uitgebreid tafelen. Want, zoals zij zeggen: "alléén eten is ongezond". En natuurlijk hebben ze verstand van lekker eten.

A Tavola!

Die Italiaanse sfeer kun je zelf ook creëren. Op www.a-tavola.nl nodig je al je vrienden uit om lekker te gaan tafelen. Je stelt de uitnodigingen zelf samen op de site en Bertolli zorgt ervoor dat ze bij je vrienden worden bezorgd, samen met een leuk cadeautje!

Hoe werkt het?

Op de site geef je op met wie je wilt gaan eten. Je vertelt ze waarom je nou juist met hun wilt gaan tafelen. Je stelt een datum voor en je kiest alvast een aantal recepten. Dit komt allemaal in een uitnodiging die Bertolli namens jou verstuurt. Bij die uitnodigingen krijgen je vrienden een kleine en smakelijke verrassing die ze alvast in de stemming brengt voor jullie etentje. Je gasten kunnen met een code op de uitnodiging jullie 'tafel' op de site bekijken. Zo zien ze meteen wie er nog meer zijn uitgenodigd.

Winnen

Heb jij met je vrienden de leukste tafel? Het gezelligste etentje? Maak foto's, video's of schrijf er een leuk verhaal over en maak je kans op mooie prijzen. Bijvoorbeeld een trip naar Toscane voor jou en al je tafelgenoten.

Inspiratie

Doe leuke tafel-ideeën op op www.a-tavola.nl. Blader eens door de verhalen van anderen heen, ontdek lekkere recepten en lees veel informatie over koken met Olijfolie.

Eet smakelijk!

A-tavola.nl is ontwikkeld door LEMZ in opdracht van Bertolli (Unilever Bestfoods).

Voor meer informatie kun je terecht bij:

Unilever Bestfoods, Huib van Bockel, tel 010 4394198

LEMZ, Maurice Maas, tel 020 4234408