Ingezonden persbericht

25 januari 2002
Crossbow Group en Pluz ondetekenen distributieovereenkomst voor de Nederlandse markt.

Crossbow Group en ICT-distributeur Pluz zijn op 9 januari 2002 een omvangrijke samenwerkingsovereenkomst aangegaan voor de distributie van de producten van Crossbow Computer Cases voor de Nederlandse markt. De samenwerking is vooral gericht op business partners die zich richten op de zakelijke markt, non-profit organisaties, overheidssector en educatieve omgevingen.

Over Crossbow
Crossbow is voorloper op het gebied als producent van notebooktassen, koffers, slipcases voor de pencomputer en PDA-hoesjes voor zakelijke eindgebruikers. Zij voorziet met deze overeenkomst in de sterk groeiende vraag naar oplossingen voor ondermeer het vervoer en gebruik van mobiele ICT-apparatuur. Het omvangrijke verkoopkanaal van Crossbow kan die vraag nu beantwoorden dankzij de ondersteuning van Pluz. Beide bieden via business partners oplossingen aan op het gebied van efficiënte en ergonomisch verantwoorde telewerkplekken, waarbij de zakelijke mobiele gebruiker dezelfde mogelijkheden en comfort geniet als op kantoor.

Egbert van Weely, directeur van Crossbow Computer Group, meldt: "Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met Pluz. De omschakeling naar distributeur Pluz zal een belangrijke toegevoegde waarde zijn voor onze resellers en hun zakelijke eindgebruikers. De sterk groeiende vraag naar mobiele oplossingen kan nu beantwoord worden dankzij gedegen advies vanuit de gespecialiseerde business units van Pluz en de goede service en flexibiliteit die u kunt verwachten van beide organisaties".

René Hendriks, business unit manager Product Sales bij Pluz, verklaart: "Pluz heeft dankzij haar sterke positie in de ICT-markt een stabiel distributiekanaal met gespecialiseerde business partners opgebouwd. Juist dit netwerk heeft een belangrijke rol gespeeld in het verkrijgen van naamsbekendheid als zijnde dé ICT-distributeur voor de zakelijke markt. Wij zijn dan ook zeer verheugd met deze kwalitatieve en kwantitatieve uitbreiding van ons assortiment. Crossbow en Pluz zijn complementair en kunnen vanuit die positie de professionele eindgebruiker een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding leveren.

Over Pluz
Pluz, de grootste ICT-distributeur in Nederland, is in juli 2001 ontstaan uit een joint venture van Codis (onderdeel van Hagemeyer) en Datelcom (onderdeel van Getronics). Het bedrijf is met een omzet van ruim 450 miljoen euro en circa 200 medewerkers marktleider in Nederland op het gebied van de distributie van standaard hardware, software en diensten aan het ICT-dealerkanaal. Pluz biedt zowel diensten voor logistieke afhandeling van grote volumes als toegevoegde waarde in de vorm van hoogwaardige producten en ondersteuning. Meer informatie is te vinden op www.pluz.nl. Wilt u meer informatie?
Pluz, iedere werkdag van 08.30 uur tot 17.00 uur,
De heer Karel van de Wetering, product Marketing Manager tel.: 0528 223227, fax.: 0528 223114
e-mail: karel.vandewetering@pluz.nl, www.pluz.nl

Crossbow Group BV, iedere werkdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, telefoonnummer: 013 5112917 fax.: 013 5113185
e-mail: info@crossbow-cases.com, www.crossbow-cases.com Met vriendelijke groet / Best Regards,
Pluz & Crossbow Group BV