Technische Universiteit Eindhoven

Agenda / Studium Generale

JONGHOLLANDIA

JONGHOLLANDIA is een groep van zes net afgestudeerde acteurs, wij maken, spelen regisseren en schrijven onze voorstellingen zelf.


Hier op de T.U gaan we de voorstelling PIXELS [de geestdriftige moed der elementen] maken. Een voorstelling over zes jonge intelligente mensen die leven in een geavanceerde, consumptiemaatschappij. Ze stoppen met hun baantjes trekken zich terug en ontwikkelen een fantastisch produkt. Een voorstelling over het zoeken van zingeving in een chaotische wereld met McDonalds burgers, SL45s , Hollywood reclame slogans en wortelsap-diëten.

JONGHOLLANDIA

Van 28 januari tot en met 1 februari spelen we de voorstelling in een bouwkundelokaal in de W-hal. We repeteren daar, en werken ook vanuit een bouwkeet die je misschien al hebt zien staan op het terrein.

PIXELS

JONGHOLLANDIA vindt dat theater een belevenis moet zijn en geen saaie kost. Om je alvast wat warm te laten lopen houden we op deze site een DAGBOEK bij: Net geschreven tekstfragmenten en nieuwe ideeën kun je zo elke dag volgen. We zouden het ook leuk vinden als je reageert en ons zo verder helpt de voorstelling af te maken.