Ingezonden persbericht


Elke politieke partij on-line via www.gemeenteraad.net

Er is een site, waar alle politieke partijen en alle (kandidaat)-raadsleden een eigen plek op het web hebben: www.gemeenteraad.net. Voor alle politieke partijen -ook voor de partijen, die (nog) niet in de raad zitten- biedt gemeenteraad.net een unieke gelegenheid - in deze periode van gemeenteraadsverkiezingen is het een must om je via internet te presenteren en bereikbaar te zijn. Het overzicht van de standpunten, de kandidaten (met foto), het partijlogo, nieuwsberichten en e-mail faciliteit: onontbeerlijk voor de partij die bij een breed publiek aandacht vraagt!

Wat is gemeenteraad.net?
Alle ca. 4.000 partijen, ca. 15.000 raadsleden, wethouders en burgemeesters hebben de mogelijkheid om hun gegevens (foto, achtergronden, stellingnames en aandachtsvelden) via www.gemeenteraad.net voor het voetlicht te brengen. In deze verkiezingsperiode staat de service open voor alle kandidaten van alle politieke partijen. Daarnaast biedt gemeenteraad.net links naar gemeentelijke websites en naar de plaatselijke politieke partijen. Bovendien verzorgt gemeenteraad.net actualiteiten en nieuwsberichten over gemeentelijke zaken die het lokaal karakter overstijgen.

Wat biedt gemeenteraad.net de lokale partijen?
In deze verkiezingsperiode is er extra aandacht voor de lokale politieke partijen - zij zullen in 'de strijd' om de kiezer duidelijk moeten maken, waar ze voor staan en wie hun kandidaten zijn. Gemeenteraad.net biedt partijen de gelegenheid om een herkenbare plek op Internet te verkrijgen:

duidelijk herkenbaar webadres: www.gemeenteraad.net (beknopte) weergave van standpunten
opnemen van partijlogo en vermelding van (e-mail) adres secretariaat overzicht van de kandidaten
overzicht van de bestuursleden
opnemen van eigen favoriete links

Op deze wijze bereikt gemeenteraad.net dat kiezers zich op een makkelijke wijze een beeld van de lokale politiek en partijen kunnen vormen en welke kandidaten door de diverse partijen in beeld zijn gebracht.