Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Oblivion optimaliseert business processen op basis van internet technologie, communicatie en interactie

Vernieuwende visie zorgt voor snelle groei internet consultancybureau

Apeldoorn, 28 januari 2002 - Oblivion is een full-service consultancy bureau op het gebied van internet technologie, opgericht in 1998. Zij onderscheidt zich van haar branchegenoten door een toegevoegde waarde te geven aan haar klanten middels het toepassen van internettechnologie op strategische basis. Dit doet zij vanuit vier invalshoeken: Techniek, Communicatie, Interactie en Beveiliging. Mede dankzij deze innovatieve benadering van internettechnologie is Oblivion in korte tijd uitgegroeid tot een gedegen bedrijf met grote klanten zoals ABN Amro, IP Nederland, Wolters Kluwer en Exabyte.

Oblivion staat garant voor zowel concept als uitvoering, en zoekt hierbij naar optimale oplossingen binnen gestelde tijd, budget en specificaties. Zo komt Oblivion tot een totaaloplossing die ze vervolgens, platformonafhankelijk met behulp van high-tech systemen, uit kan voeren. De combinatie van kennis van de verschillende vakgebieden, grensverleggende concepten en interactie met de klant spelen een belangrijke rol. Deze attitude wordt weerspiegeld in hun pay-off: Open minds create better business .

Oprichter Eric Carbijn constateerde gedurende zijn ICT-loopbaan dat de mogelijkheden van internettechnologie niet optimaal werden benut. Daarom richtte hij eind 1998 Oblivion Consultancy in internettechnologie - op, een bedrijf dat in kort tijdsbestek zijn naam heeft gevestigd bij de voorlopers in de branche. Carbijn is van mening dat, indien een bedrijf haar doelstellingen duidelijk geformuleerd heeft, internet technologie de medewerkers kan ontlasten en de dienstverlening sterk kan verbeteren. Waardeverbetering en procesoptimalisatie voor de klant is het doel dat Oblivion zichzelf stelt. Dit werkt het beste als er binnen het bedrijf volledige integratie van systemen plaatsvindt. Door daadwerkelijke één-op-één communicatie via internet kan men bezoekersprofielen aan de hand van het klikgedrag samenstellen. Aansluitend krijgt de bezoeker informatie op maat , waarin ook nog eens verschillende niveaus aangebracht kunnen worden. Wanneer bovendien een E-Commerce oplossing gekoppeld wordt aan bestaande ERP systemen, databases of Legacy-systemen, is er sprake van echte integratie van bedrijfsprocessen , aldus Carbijn.

Oblivion is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche en maakt gebruik van de nieuwste systemen. Informatiebeheer wordt gemakkelijk gemaakt voor de klant, door het gebruik van eenvoudige interfaces. Doel is door een goed internettechnologie systeem zowel document- als gebeurtenisgedreven processen te optimaliseren. Beveiliging speelt een belangrijke rol voor de continuïteit van de systemen. Oblivion helpt bedrijven met het inrichten en onderhouden van security-systemen.

Oblivion mag een aantal grote bedrijven tot haar klantenbestand rekenen. Hieronder vallen onder andere: Tele2 / Everyday.com, de ABN Amro, IP Nederland, Wolters Kluwer, Tempoteam, Dehler, Exabyte Europa, en Geove-RZG. Voor deze klanten maakte Oblivion op maat gesneden intra- en internet toepassingen.

Over Oblivion

Oblivion is een leverancier van op maat gesneden internet technologie oplossingen van concept tot realisatie. Het bedrijf biedt strategische oplossingen aan de hand van de aspecten Techniek, Interactie, Communicatie en Beveiliging. Door kennis over deze vier gebieden samen te voegen, kan de toegevoegde waarde van internet gerelateerde projecten zich ten volste ontwikkelen. Het op maat gesneden advies en daaruit vloeiende oplossingen leiden tot optimalisering van businessprocessen en concrete resultaten. Tevens helpt Oblivion bij het inrichten en onderhouden van beveiligingssystemen. Oblivion zoekt hierbij naar optimale oplossingen binnen de gestelde tijd, budget en specificaties. Zo komt Oblivion tot een totaalconcept dat ze vervolgens, database- en platformonafhankelijk, met behulp van high-tech systemen uit kan voeren. Meer informatie over Oblivion is te vinden op www.oblivion.nl.

Noot aan de redactie:
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Klaas Klunder, The Communication Force
Telefoon : +31 (0)20 547 01 99
Mobiel : +31 (0)6 532 25 840
e-mail : klaask@communicationforce.com