Oproep voor Jeugdraad

"De jongeren hebben de toekomst", is een oud en wijs gezegde wat nog steeds een geldende waarheid is. Het bestuur van stadsdeel De Baarsjes hecht dan ook veel waarde aan de mening van jongeren. Daarom organiseert het stadsdeel op 28 februari aanstaande een Jeugdraad waarbij jongeren van 17-20 jaar (iets ouder mag ook) een beslissing mogen nemen over de besteding van 2300 euro voor jongeren in het stadsdeel. Wat gaat het worden? Een feest? Een excursie naar Antwerpen? Een filmpje maken of iets totaal anders?

De Jeugdraad wordt begeleid door politici van de verschillende partijen van het stadsdeel De Baarsjes en de jeugdraadsvergadering wordt voorgezeten door de stadsdeelvoorzitter Henk van Waveren. De jeugdraadsvergadering wordt gehouden in de Raadzaal van het stadsdeelkantoor op 28 februari van 19.00 - 21.00 uur. Je krijgt ter plekke uitleg over het verloop van de vergadering.

Voel jij je betrokken bij je buurt, je stadsdeel en wil je meebeslissen over de besteding van 2300 euro? Pak je kans en kom je mening geven! Je kunt je opgeven bij: Maria
Douwes, email: mdouwes@cybercomm.nl of bel 020-418 05 72.

Alleen komen kijken mag ook! Familie en vrienden zijn welkom op de publieke tribune. Gratis koffie/thee en een drankje met hapje na afloop.

---

© Stadsdeel De Baarsjes - 24/01/2002