Wireless Solutions

Eindelijk een toonaangevende partner voor zakelijke gebruikers die mobiele applicaties willen aanwenden in hun bedrijfsprocessen en business strategie

BRUSSEL, 20020128 -- Het bedrijf Wireless Solutions lanceert vandaag een online interactief forum en een nieuwsbrief over draadloze IT-applicaties. Daarmee brengt Wireless Solutions de evolutie van draadloze toepassingen een stap dichter bij het dagelijkse bedrijfsleven.

Heel wat werkzaamheden worden in de zakenwereld uitgevoerd door medewerkers op verplaatsing. Via de GSM zijn deze medewerkers reeds voortdurend bereikbaar. Dankzij de nieuwste technologie kan nu ook alle nuttige bedrijfsinformatie permanent voor iedereen beschikbaar gesteld worden. Dit is het geval bij het gebruik van PDA's (Personal Digital Assistants), die wederzijdse communicatie tussen medewerkers mogelijk maken.

Naast het gedeelde gebruik van toepassingen zoals agenda, e-mail, adresboekje en notities, zit de toegevoegde waarde van mobiele toepassingen in de integratie met achterliggende bedrijfsprocessen en -informatie.

Alle indicatoren wijzen er op dat draadloze netwerken en toepassingen op korte termijn een enorme impact zullen hebben op het bedrijfsleven. Wireless Solutions focust zich op deze concrete zakelijke behoeften, helpt de zakenwereld zijn business efficiënter uit te bouwen en de klantentevredenheid te verhogen.

De oplossingen van Wireless Solutions bieden de bedrijven een duidelijke kostenbesparing, een belangrijke return-on-investment (ROI) en een snellere time-to-market. Hierdoor dragen ze ontegensprekelijk bij tot betere bedrijfsresultaten.

Wireless Solutions ontwikkelt en integreert waterdichte oplossingen voor PDA integratie in het bedrijfsleven; adviseert over en levert software-pakketten voor de synchronisatie van bedrijfsgegevens en het beheer van PDA's. Daarnaast kan Wireless Solutions de nodige infrastructuur verzorgen en toestellen aanleveren.

Hiervoor ging Wireless Solutions strategische allianties aan met toonaangevende spelers in deze markt. Hiertoe behoren o.a. Avantgo, Compaq, PPC4all, Tech Data en ZDNet.

Eerste interactief forum en nieuwsbrief voor de Belgische zakelijke markt In samenwerking met PPC4all en ZDNet verzorgt Wireless Solutions dagelijks online nieuws over de evolutie van draadloze IT-applicaties en randapparatuur voor het Belgische bedrijfsleven. De focus ligt hierbij op de toegevoegde waarde voor de zakenwereld.

Het interactief forum biedt bezoekers daarnaast de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen. Het forum wil zo uitgroeien tot een platform waar de zakelijke gebruiker nuttige en praktische informatie kan inwinnen.

Toonaangevend en professioneel
Wireless Solutions positioneert zich als eerste professionele partner in België voor het creëren van meerwaarde door middel van het gebruik van draadloze IT- applicaties bij de zakelijke gebruikers. Inzet van jarenlange ervaring en de juiste know how waarborgen een professionele uitvoering van complexe projecten. Het senior management team heeft gemiddeld meer dan 20 jaar relevante business ervaring en staat borg voor een betrouwbaar en stabiel partnership. Een hecht team van hoog opgeleide en deskundige medewerkers van het voormalige Icon/1eEurope - één van de vooraanstaande Internet ontwikkelaars van het eerste uur - vormt hun visitekaartje. Tot hun klantenportfolio behoorden o.a. ACV, Bloso, De Standaard, Electrabel, FFIO, Ice Tea, Jobat, Sabena en Yamaha.



Ingezonden persbericht