Gerechtshof Amsterdam



ROL VOOR WEEK 5 (28 JANUARI TOT EN MET 1 FEBRUARI) VAN 2002
Bron: Gerechtshof Amsterdam

Datum actualiteit: 31-01-2002

Gerechtshof te Amsterdam
Ondernemingskamer/Griffier

Postadres: Postbus 1312, 1000 BH Amsterdam
Bezoekadres:
Prinsengracht 436
1017 KE Amsterdam
T: (020) 541 34 32
F: (020) 541 38 17

PERSBERICHT VAN DE ONDERNEMINGSKAMER
ROL VOOR WEEK 5 (28 JANUARI TOT EN MET 1 FEBRUARI) VAN 2002

In week 5 van 2002 (28 januari 2002 tot en met 1 februari 2002) staat het volgende op de rol van de Ondernemingskamer:

Donderdag 31 januari 2002:

10.00 uur: uitspraak in de enquêtezaak van GROTE HOEF BEHEER B.V. en LOGILABEL BEHEER B.V.

10.00 uur: behandeling ter terechtzitting van het verzoek van Valaco Holding B.V. (advocaat: Mr A.P.P.M van Beurden te Eindhoven) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van LAGERWERF BEHEER B.V. te Breda (advocaat: Mr S.P.J.F. Zwanen te Rotterdam) en van JAGUAR CENTRE BREDA B.V (advocaat: Mr F.J. Leeflang te Amsterdam). De laatstgenoemde vennootschap, waarvan Lagerwerf Beheer B.V. de houdstervennootschap is, oefent als dealer van Jaguar Nederland C.V. het garagebedrijf uit.

14.00 uur: behandeling ter terechtzitting van het verzoek van Kuramathi Management en Advies B.V. en van Wijds Management B.V. (advocaat: Mr Van der Voort Maarschalk te Amsterdam) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van HÜGLI POLLOCK READ HOLDING B.V. te Utrecht (advocaat nog niet bekend) en tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen. De vennootschap houdt zich door middel van haar dochtervennootschap Holland Power Energy Consultants B.V. met het begeleiden en ondersteunen van (collectieven van) eindverbruikers van energie op het gebied van energiecontractering, energie-inkoop en energieterugleverantie en door middel van haar dochtervennootschap Hügli Pollock Read Industriële Marketing B.V. met managementconsultancy, marketingonderzoek en projectmanagement op het gebied van industriële marketing, met een specialisatie in de bouw(materialen)industrie.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn openbaar en vinden plaats in een der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan de Prinsengracht 436 te Amsterdam.

Er dient rekening mee te worden gehouden dat de behandeling van een zaak geen doorgang vindt, bijvoorbeeld omdat partijen alsnog tot een vergelijk komen.

De daarvoor in aanmerking komende uitspraken worden te gelegener tijd geplaatst op de website van het Gerechtshof te Amsterdam. Na het openen van de pagina www.gerechtshof-amsterdam.nl wordt U doorverbonden met de pagina www.rechtspraak.nl/gerechtshof/amsterdam alwaar U de uitspraak aantreft onder de link Actualiteiten.

Mevrouw Mr A.K. van de Vorst-Glerum,
Mevrouw Mr C.Ch. Kok,
Griffiers van de Ondernemingskamer.