ITCLICKS

ItClicks@Zon! Vernieuwd datingmagazine op Zonnet.

Amsterdam, 31 januari 2002 - Zon, één van de grootste internetproviders in Nederland, is een samenwerkingsverband aangegaan met de relatiesite ItClicks. Op www.zonnet.nl staat sinds 17 januari jl. een apart datingmagazine waar de bezoekers van de site van Zon gericht kunnen zoeken naar een vriendschap, een relatie of anderszins gelijkgestemden. Op deze wijze biedt Zon haar gebruikers en bezoekers een spraakmakende, extra dienst.

Het datingmagazine op de site van Zon wordt gefaciliteerd door ItClicks. Het initiatief biedt ItClicks de mogelijkheid om zich gericht te
profileren onder de Zon-gebruikers. Zon heeft met ItClicks een op maat gemaakte, persoonlijke dienst voor haar 500.000 actieve gebruikers. De samenwerking wordt gepresenteerd onder de naam ItClicks@Zon!

ItClicks@Zon is een site voor mensen die een relatie zoeken. Relaties op een drietal - op de homepage via aparte ingangen toegankelijke - terreinen: activiteiten (bijvoorbeeld uitgaan, sport, reizen), vriendschap/relatie en erotiek. De samenwerking tussen ItClicks en Zon moet onderstrepen dat deze vorm van contact leggen en relaties beginnen zeker niet amateuristisch of ranzig hoeft
te zijn, zoals dat bij andere partijen helaas nog wel eens voorkomt.

Zon is een jaar geleden gestart met het Dating Magazine. Mede door de enorme groei van de site van Zon, is ook het Dating Magazine toe aan een vernieuwde en vooral verbeterde invulling van dit veel geraadpleegde magazine. In ItClicks is de partner gevonden die deze klus kan klaren. Naast de drie aparte ingangen op de beginpagina, creëert ItClicks ook simulaties van ontmoetingsplaatsen zoals die in real-life ook bestaan. Mensen met een gemeenschappelijke interessegebieden kunnen elkaar ontmoeten in zogeheten lounges. Zo komt er o.a. een pop-podium, een theaterzaal, een concertzaal en een filmhuis. Naast het laatste nieuws en een discussieforums, bieden deze ruimten ook de mogelijkheid om laagdrempelig in contact te treden met gelijkgestemden om zo een mooie vriendschap op te bouwen of aan de basis te staan van een schitterende relatie.

OVER ZON
Zon Nederland NV is een zelfstandig opererende onderneming gevestigd te Amsterdam. Versatel Telecom International NV (VRSA), Radio 538 en Free Record Shop zijn de aandeelhouders van Zon.

OVER ITCLICKS.NL
ItClicks is ontwikkeld, gebouwd en wordt gehost door YellowMind BV te Baarn. Het bedrijf YellowMind ontwikkelde in de afgelopen jaren ondermeer alle systemen voor een van de eerste carrièresites in Nederland, JobNews. JobNews is in april 2000 volledig verkocht aan Kluwer Nederland. Andere wapenfeiten zijn onder andere het Stagecentrum, TQL (The Question Library), de sites van het NIMA en van Boekenwereld.
ItClicks is gestart op 1 november 2001 en is uitgegroeid tot een relatiesite om rekening mee te houden. Ruim 2 maanden na de introductie zijn er al meer dan 6.000 abonnees en worden er 45.000 pageviews per dag geregistreerd.

Noot aan de redactie (