Ingezonden persbericht


Persbericht

LeasePlan-rijders kiezen online
hun eigen auto

- e-Plan Driver -

Almere, 31 januari 2002 LeasePlan, wereldmarktleider op het gebied van Fleet Management, introduceert e-Plan Driver. Met behulp van deze internetapplicatie kunnen berijders zelf online onbeperkt offertes opvragen. Daarmee zet LeasePlan een belangrijke stap in de integratie van haar eigen processen met die van de klant.

Ideale lease-auto zelf samenstellen
e-Plan Driver onderscheidt zich van calculatiesystemen van andere leasemaatschappijen, omdat alle processen zijn geïntegreerd. De berijder krijgt alleen de merken en types te zien die in zijn leasecategorie staan, inclusief alle leverbare opties en accessoires en de juiste dealer. Als de keuze eenmaal gemaakt is ziet de berijder ook direct wat zijn eigen bijdrage is. Met e-Plan Driver kunnen berijders dus zelf hun ideale lease-auto samenstellen en bestellen.

Maximale controle
"Een groot voordeel van e-Plan Driver is ook dat de wagenparkbeheerder veel werk uit handen wordt genomen. Hij krijgt veel minder vragen en de kans op fouten is minimaal.", aldus Algemeen Directeur Berno Kleinherenbrink. "De wagenparkbeheerder bepaalt vooraf de keuzemogelijkheden en randvoorwaarden. Door de integratie met de processen van de klant houdt e-Plan Driver dus bij de calculatie automatisch rekening met de gestelde contractvoorwaarden. De klant heeft uiteraard de maximale controle op het hele proces. Hij krijgt de bestelling van zijn berijder online binnen en bepaalt uiteindelijk of de auto besteld kan worden."

LeasePlan werkt continu aan efficiënte online communicatie met al zijn relaties van berijder tot aan leverancier.
- einde persbericht -