Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

New Era of Networks Integration Package:
snelle, betrouwbare applicatie-integratie

Kosteneffectieve oplossing voor het stroomlijnen van bedrijfsprocessen door het integreren van bestaande informatiesystemen.

Maarssen, 31 januari 2002 - Sybase introduceert het New Era of Networks Integration Package. Het betreft een compleet softwarepakket waarmee de meest uiteenlopende applicaties met elkaar kunnen worden geïntegreerd.

Het New Era of Network Integration Package is van belang voor organisaties die hun bedrijfsprocessen willen stroomlijnen en koppelen zonder daarbij de investeringen in de bestaande informatiesystemen verloren te laten gaan. Tot op heden moeten daarvoor specifieke - vaak complexe - softwaremodules worden ontwikkeld, met alle risico's van dien. De eenvoud van de integratie met het Integration Package verlaagt dat risico aanzienlijk, terwijl de gekoppelde systemen snel als eenheid operationeel zijn.

Het New Era of Networks Integration Package omvat de gepatenteerde integratieserver e-Biz Integrator. Daarop kunnen twee of meer zogenoemde 'connection points' worden geplaatst: software-adapters die specifiek zijn voor de te integreren applicaties. Zodra de juiste 'connection points' zijn geïnstalleerd, is de integratie van de betrokken applicaties een feit.
De - vaak complexe- transformaties van gegevens uit een applicatie om die geschikt te maken voor een andere, worden door e-Biz Integrator automatisch uitgevoerd. Een 'intelligent' systeem levert de getransformeerde gegevens vervolgens in de juiste vorm af aan de doelapplicatie.

Er worden standaard twee 'connection points' meegeleverd, waarbij kan worden gekozen uit een uitgebreide bibliotheek van voorgedefinieerde adapters voor standaard applicaties - waaronder PeopleSoft, SAP R/3 en Siebel - mainframe toepassingen en specifieke, traditionele systemen. Met de ontwikkelkit e-ADK, die standaard in het Integration Package is opgenomen, kunnen maatwerk-adapters worden ontwikkeld voor specifieke applicaties.

Het New Era of Network Integration Package ondersteunt alle relevante industriestandaards - zoals XML en EDI - en is beschikbaar voor Windows, Solaris, AIX en HP-UX.

Sybase
Sybase ontwikkelt hoogwaardige software-oplossingen die gebruikers op ieder moment en overal ter wereld toegang geven tot alle relevante bedrijfsinformatie. E-Business speelt in de oplossingen een essentiële rol. Met het toonaangevende Sybase Enterprise Portal, de oplossingen voor mobiele en draadloze toepasssingen en de oplossingen voor verschillende verticale markten, behoort Sybase tot de grootste onafhankelijke softwarebedrijven ter wereld.



Ingezonden persbericht