Belgacom

31 januari 2002

Belgacom voert nieuwe dienst in: `weergave naam'
(aanvulling op `Weergave oproeper')

Voortaan wordt het met `weergave naam' mogelijk de naam af te lezen van de oproeper.

Met ingang van 4 februari 2002* voert Belgacom een nieuwe dienst in: de dienst `Weergave naam', waarmee men -naast het telefoonnummer- ook de naam van de oproeper kan aflezen, voor zover men
* over een toestel beschikt dat deze dienst aankan;
* intekent op deze dienst à 3,95 EUR (of 159,3 BEF) per maand (of
1,45 EUR of 58,5 BEF per maand voor wie reeds gebruik maakt van de dienst `Weergave oproeper'.)

De familienaam verschijnt zoals die is opgenomen in de witte pagina's van de telefoongids, met maximum 18 lettertekens, samen met de eerste letter van de voornaam en het telefoonnummer. Bij geheime nummers of interne nummers (bij bedrijven bijvoorbeeld) verschijnen uiteraard geen namen.

Bij internationale oproepen verschijnt naast het nummer ook de naam van het land, voor zover de buitenlandse operator deze gegevens meestuurt. Indien het land onbekend is verschijnt de melding `INTERNATIONAL'.

Bij oproepen van klanten van andere vaste operatoren in België verschijnt niet de naam, maar het nummer, voor zover die andere operatoren dat doorgeven aan Belgacom.
Bij mobiele oproepen verschijnt niet de naam, maar het nummer, samen met de vermelding `GSM'.

Wie verkiest dat naam en nummer niet worden doorgegeven kunnen dit eenvoudig programmeren, door gebruik te maken van de `beperking weergave oproeper'.

Voor meer informatie kan de klant terecht op www.belgacom.be, op het gratis nummer 0800 22 800 en in elk verkooppunt van Belgacom.

Meer info