Novem

Novem op VSK 2002

Met Duurzame Energie bent u klaar voor de toekomst. Duurzame Energie betekent kansen voor uw bedrijf. Duurzame Energie is belangrijk voor ons allemaal.

Het lijken allemaal vage kreten maar ze zijn stuk voor stuk waar. De toepassing van Duurzame Energie in gebouwen is een proces dat onomkeerbaar is. Tussen nu en 2010 zal 10% van onze energievoorziening duurzaam worden opgewekt. U kunt als installateur, technisch adviseur, leverancier of opdrachtgever een prominente rol spelen in het proces van energievoorziening in de gebouwde omgeving.

Als dienstverlener in duurzaamheid kan Novem u helpen deze rol vorm te geven. Novem wijst u de weg naar een duurzame toekomst voor uw bedrijf en uw klanten, door kennis met u te delen, u te adviseren op het gebied van de toepassing van Duurzame Energie en u te informeren over de subsidiemogelijkheden voor duurzame opties.

Novem zal aanwezig zijn op de VSK beurs, de vaktentoonstelling voor uw branche, die wordt gehouden van 4-8 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. U vindt ons in hal 10, stand F024.

In onze stand vindt u informatie over Lage Temperatuur Verwarming, zonneboilers, warmtepompen, HR-ventilatie, EPA, de Energie Premie Regeling en vele andere duurzame opties.

Wij verwelkomen u graag in onze stand.