Rockwool


Persbericht

Roermond, 4 februari 2002

Rockwool Benelux benoemt algemeen directeur

Herman Voortman (39) is per 1 januari 2002 benoemd tot algemeen directeur van Rockwool Benelux. Binnen die organisatie vallen alle marketing-, verkoop- en ontwikkelingsactiviteiten voor isolatietoepassingen in de woning- en utiliteitsbouw. Onder de vlag van Rockwool Benelux opereren in Nederland Rockwool Benelux BV en Alèrt BV, en in België/Luxemburg Rockwool Belgium NV/SA.

Herman Voortman werkt sinds 12,5 jaar bij Rockwool. In de afgelopen vier jaar vervulde hij de functie van directeur Business Centre Dak/OEM. Daarvoor was hij werkzaam als Marketing Manager Bouw bij Rockwool Lapinus en als Marketing Services Manager bij Grodan.

Rockwool Benelux is eind vorig jaar ontstaan uit Rockwool Business Centre Dak/OEM en Business Centre Bouw. Rockwool verwacht met één krachtige Benelux organisatie efficiënter en effectiever te kunnen inspelen op de snelle veranderingen in de markt. Onder de leiding van Herman Voortman zal Rockwool Benelux zich verder ontwikkelen tot leverancier van totaaloplossingen met meer toegevoegde waarde. Dit gebeurt onder het motto: `Taking Care of Comfort'.

Copyright © 2002
Rockwool Benelux Holding BV BV Alle rechten voorbehouden.