Persberichten politie Rivierenland

---

Maandag, 4 februari 2002

---


* Aanhouding na vernielingen
TOLKAMER - De politie heeft op 3 februari rond 06.30 uur een 41-jarige man uit Tolkamer aangehouden, die verdacht wordt van vernielingen aan zijn woning. De verdachte verklaarde dat zijn optreden te maken had met problemen in de relationele sfeer. Autokraker aangehouden
DIDAM - De politie heeft op 3 februari rond 20.55 uur een 21-jarige man uit Nieuw-Dijk aangehouden, die wordt verdacht van het openbreken van een auto aan de Lockhorststraat in Didam. De politie kreeg de melding van een getuige. Toen de politie ter plaatse kwam, was de verdachte bezig om een autoradio weg te nemen.
Aanhoudingen na vernielingen van winkelruit ZEVENAAR - De politie heeft op 3 februari rond 18.30 uur twee jongetjes uit Zevenaar (van 10 en 11 jaar) aangehouden, die worden verdacht van het vernielen van een winkelruit aan de Muldershof in Zevenaar. Het elfjarig jongetje werd door een omstander staandegehouden en overgedragen aan de politie. Even later meldde het andere jongetje zich op het bureau.
Gebiedsagent Wim Ravenhorst stopt
ZEVENAAR - Gebiedsagent Wim Ravenhorst stopt op 21 februari (na veertig jaar te hebben gewerkt bij de overheid) met zijn werkzaamheden als gebiedsagent in het centrum van Zevenaar en zijn werk bij de politie. Het spreekuur (elke woensdag van 18.00 uur tot 19.30 uur) wordt overgenomen door Ruud de Raat.



---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: communicatie@politierivierenland.nl