Magnus Holding NV

PERSBERICHT

Marco Verver benoemd tot CEO Magnus Holding N.V.

Naarden, 4 februari 2002 - Bij Magnus Holding N.V. is Vice Chairman Marco Verver benoemd als Chief Executive Officer. Verver was sinds 28 juni 2001 Acting CEO van Magnus. Dit is nu door de Raad van Commissarissen van Magnus omgezet in
een definitieve benoeming. Verver werkt sinds 1991 voor Magnus en heeft verschillende managementfuncties binnen het bedrijf vervuld.

Magnus
Magnus assisteert ondernemingen in de industrie- en handelssector bij het verbeteren van de bedrijfsprestaties met behulp van IT. Hierbij gaat het om versterking van de positie van ondernemingen in hun waardeketen, creatie van nieuwe afzetmogelijkheden voor producten en diensten, verhoging van de klanttevredenheid en verbetering van bedrijfsprocessen. Naast het hoofdkantoor in Naarden heeft Magnus vestigingen in Bangkok, Brussel, Jakarta, Kuala Lumpur, Manilla en Singapore. Magnus telt ongeveer 500 medewerkers. Het management- en IT-consultingbedrijf werd in 1990 opgericht en heeft sinds 1998 een beursnotering aan Euronext Amsterdam. Magnus zal op donderdag 28 februari as. de resultaten van 2001 publiceren.
Voor meer informatie over Magnus: www.magnus.com.



Magnus Holding NV