Ingezonden persbericht


Radio 538 in Salt Lake City
Edwin Evers presenteert live vanaf de winterspelen

Hilversum, 4 februari 2002 - Van 8 tot en met 22 februari presenteert Edwin Evers zijn programma live vanuit Salt Lake City. In de ochtendshow 'Evers staat op in Salt Lake City' brengt hij verslag uit van de winterspelen. Iedere dag komen verschillende sporters aan het woord, treden diverse artiesten op en worden spelletjes gespeeld.

'Evers staat op in Salt Lake City' is elke werkdag te beluisteren van 06.00 tot 10.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur. Edwin presenteert zijn programma live vanuit Salt Lake City, zodat de uitzending door het tijdsverschil van 22.00 tot 02.00 uur plaatselijke tijd plaatsvindt. Voor deze gelegenheid is speciaal een studio gebouwd naast het Holland Heineken Huis.

Naast sporters - zoals Andrea Nuijt, Erben Wennemars en Jochem Uijdenhaage - zijn vele artiesten - zoals Loïs Lane, Guus Meeuwis, Kleintje Pils en HHB International - te gast in de studio. Maar Evers ontvangt ook cabaretiers, politici en andere VIPS. In de eerste week zijn bijvoorbeeld Viggo Waas en Peter Heerschop te gast en geven op humorvolle wijze commentaar op de spelen. Ook brengen staatssecretaris Vliegendhart en Art Schenk een bezoek aan de studio. Kortom, genoeg ingrediënten voor veel luisterplezier!

Radio 538 DJ Edwin Evers: "Na het succes van de Olympische spelen in Sydney reizen wij dit jaar af naar de winterspelen in Salt Lake City. De hitte verwisselen we dus nu voor de kou, maar verder zal er weinig veranderen. Muziek, sport en humor zullen ook in Salt Lake City de voornaamste elementen zijn!"

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (