Ingezonden persbericht

Persbericht

ISIT ICT Services wordt ISIT The Knowledge Company

Naamsverandering onderstreept nadruk op educatie

Naarden, 4 februari 2002 - - ISIT The Knowledge Company is de nieuwe naam voor ISIT ICT Services. De nieuwe naam sluit beter aan bij de kerndienst van deze onderneming: kennisoverdracht op maat. ISIT The Knowledge Company gaat uit van de kennisbehoefte van de klant om op basis daarvan tot een maatwerkoplossing te komen voor het implementeren van ICT-kennis in de organisatie.

"Binnen ISIT The Knowledge Company combineren we verschillende disciplines zoals training van medewerkers, inzet van professionals of de expertise van een consultant. Op deze wijze ontstaat er een optimale mix. Daarmee kan aan iedere educatiebehoefte worden voldaan", vertelt Martijn Rozenboom, Algemeen Directeur bij ISIT The Knowledge Company. "Deze nieuwe werkwijze spreekt aan en heeft al geleid tot een groot aantal tevreden klanten."

Roelof Borggreve, algemeen directeur van ISIT B.V.: "ISIT The Knowledge Company levert een belangrijke toegevoegde waarde voor ISIT The Storage Company. The Knowledge Company heeft een unieke positie in de markt, als enige onafhankelijk EMC²-gecertificeerd trainingsinstituut in Noord-Europa. Het bedrijf is vorig jaar stormachtig gegroeid, waarbij de omzet is vervijfvoudigd."

ISIT The Knowledge Company
ISIT The Knowledge Company is specialist in het leveren van op maat gesneden ICT-kennis. De kennisbehoefte van de klant vormt het uitgangspunt. Nadat deze behoefte inzichtelijk is gemaakt wordt er gekeken hoe (On the job, Individueel, Klassikaal, CBT of E-learning) die kennis het best kan worden geïmplementeerd in de organisatie. Voordeel van deze aanpak is dat uitsluitend de benodigde knowhow wordt ingekocht. De educatietrajecten kunnen worden uitgebreid met detachering van ICT-professionals of het inzetten van consultancy. Deze combinatie resulteert in een flexibel en kosteneffectief pakket aan kennisoverdracht. Voorbeelden van kennisoverdrachtprojecten zijn migratietrajecten, bijscholing, partnereducatie, omscholing en veranderingsprocessen.
ISIT The Knowledge Company maakt uitsluitend gebruik van professionele docenten met een hbo/academisch opleidingsniveau, ruime praktijkervaring, professionele didactische vaardigheden en een dienstverlenende instelling. De onderneming heeft een aantal aansprekende referenties uit onder andere de bank- en verzekeringssector, de overheid, de bouwsector en commerciële organisaties. Meer informatie: www.isit.nl.

ISIT B.V., Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC NAARDEN. Telefoon: 035 - 695 61 11, fax: 035 - 695 61 13.

Over ISIT B.V.
ISIT B.V., gevestigd in Naarden, is sinds de oprichting ruim 10 jaar geleden gegroeid naar een organisatie van ruim vijftig medewerkers. De naam ISIT staat voor Intelligent Storage through Integrated Technology. De basis van de onderneming wordt dan ook gevormd door de storage-tak van ISIT: The Storage Company. In het specialisme, turn-key storage systemen, is ISIT The Storage Company in Nederland marktleider. Sinds anderhalf jaar kent ISIT een tweede tak: ISIT The Knowledge Company - voorheen ISIT ICT Services. Deze tak richt zicht op het verlenen van ICT-educatie op maat, aangevuld met detachering en consultancy. Bezoek voor meer informatie over ISIT de website www.isit.nl.

redactionele informatie:
PB0102
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, Fax: 055-3602661, e-mail: PRInflux@cs.com, website: www.influx-pr.com.
Of: ISIT B.V., Reinout van Meurs, Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC NAARDEN. Telefoon: 035-695 61 11, fax: 035-695 61 13, e-mail: rvmeurs@isit.nl, website: www.isit.nl.