UPC N.V.

ZES NIEUWE TELEVISIEZENDERS OP GOEREE OVERFLAKKEE

Rotterdam, 4 februari 2002 Op 5 maart 2002 breidt UPC het aantal televisiezenders op Goeree Overflakkee met zes nieuwe zenders uit. De uitbreiding is mogelijk door de modernisering van het kabelnet. Dit heeft echter tot gevolg dat de televisiezenders opnieuw worden ingedeeld en op andere frequenties worden doorgegeven. Abonnees ontvangen een week voor de uitbreiding een brief met een nieuwe zenderindeling.

De zenders InfoTV, TRT International, ARTE, ETV.nl en twee Extra TV-kanalen worden aan het huidige televisiepakket toegevoegd. Cartoon Network maakt na de uitbreiding geen deel meer uit van dit pakket. Wel is deze zender binnenkort via UPC Digital te ontvangen.

Wat betreft de radio wijzigt alleen de lokale omroep Goeree Lokaal van frequentie. Deze zender verhuist op 5 maart 2002 naar frequentie 105.9 MHz.

Door de modernisering van het kabelnet kunnen op korte termijn nieuwe diensten zoals chello (internet via de kabel) en UPC Digital (digitale televisie) worden aangeboden. Hierover ontvangen abonnees te zijner tijd verdere informatie.

UPC Nederland
UPC Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde United Pan-Europe Communications N.V. (Euronext Amsterdam: UPC en NASDAQ: UPCOY) en is met zo'n 2,3 miljoen klanten de toonaangevende aanbieder op het gebied van geavanceerde media- en telecommunicatiediensten in Nederland. Op de consumentenmarkt voert UPC Nederland diensten op het gebied van internet (chello), telefonie (Priority Telecom) en radio & tv. Hiervoor beschikt UPC Nederland in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant over hoogwaardige breedbandnetwerken.

www.upc.nl persberichten zes nieuwe televisiezenders op goeree overflakkee
Laatste wijziging sinds: 04.02.2002

© UPC 2002