Ingezonden persbericht

Aprisma start met levering nieuwe generatie beheersuites

Eerste reacties op SPECTRUM integrity en SPECTRUM infinity positief

Zoetermeer, 4 februari 2002 - Aprisma Management Technologies, leverancier van intelligente service assurance-oplossingen, is gestart met de levering aan klanten van de nieuwe generatie beheeroplossingen SPECTRUM xsight, SPECTRUM integrity en SPECTRUM infinity. Deze beheeroplossingen voor netwerkinfrastructuren zijn respectievelijk gericht op snelgroeiende ondernemingen, wereldwijd actieve bedrijven en service providers.

"Met deze suite heeft Aprisma haar vele malen onderscheiden service level intelligence-technologie aangepast aan de eisen van drie specifieke markten: middelgrote, snelgroeiende ondernemingen, grote, wereldwijd opererende bedrijven en service providers", zegt Ian Baxter, Marketing Director EMEA bij Aprisma. "SPECTRUM xsight, SPECTRUM integrity en SPECTRUM infinity gaan verder dan de traditionele beheersystemen door het bieden van geavanceerde root cause-analysemogelijkheden en gepatenteerde correlatie op de gehele infrastructuur. Dat leidt tot een bewezen return-on-investment van 970 procent*."

De nieuwe oplossingen, die in december 2001 werden aangekondigd, bouwen voort op de jarenlange ervaring van Aprisma met zakelijke klanten die de technologie van Aprisma gebruiken om de betrouwbaarheid en prestaties van e-commerce-activiteiten te garanderen en te voldoen aan Service Level Agreements (SLA's).

Eén van de eerste gebruikers is de Universiteit van Toronto in Canada. Michael Wiseman, Network Support Engineer van de universiteit, wijst op het gemak waarmee SPECTRUM infinity aangepast kan worden aan de specifieke eisen van de organisatie. "De universiteit kent een unieke infrastructuur doordat we 250 universitaire instellingen ondersteunen en het onderhoud verzorgen van het Ontario Network dat overheidsinstellingen en andere universiteiten onderling verbindt. SPECTRUM infinity komt tegemoet aan de eisen die deze situatie met zich meebrengt."

Aprisma
Aprisma Management Technologies is een toonaangevende leverancier van root cause-analyses en schaalbare servicegarantiesoftware. De SPECTRUM-suite van geïntegreerde applicaties biedt service level-intelligentie voor netwerken, systemen, applicaties en beveiligingsinfrastructuren van verschillende leveranciers. Deze software wordt door meer dan 1.100 belangrijke bedrijven en service providers gebruikt om kosten terug te dringen en de service aan hun klanten te verbeteren. Meer dan 50 van de Global 100-bedrijven vertrouwen op SPECTRUM voor de servicegarantie van hun netwerken. Voor meer informatie over Aprisma en SPECTRUM: www.aprisma.com. In de Benelux wordt Aprisma vertegenwoordigd door de Value-Added Software Distributor SMT Simple Management Technologies B.V. Meer informatie vindt u op www.smtware.com.

Voor meer persinformatie:
Aprisma
Ian Baxter
Marketing Director EMEA
Telefoon: +44 16 35 55 59 30
E-mail: ian.baxter@aprisma.com

Lammers van Toorenburg PR
Julia Vonno
Telefoon: 030 656 50 70
E-mail: julia@lvtpr.nl


* Bron: International Data Corporation, 8/9/01, Making the Business Case for Service Assurance and Root Cause Analysis Software