Gemeente Amersfoort

Persuitnodiging: Ineke Geluk bezoekt Club Extra; wethouder viert feest met sportende kinderen

datum: 4 februari 2002

Wethouder I. Geluk viert dit jaar haar verjaardag tussen gymende kinderen. Zij bezoekt op dinsdag
12 februari om 16.30 uur Club Extra in Amersfoort waar kinderen een motorische achterstand verkleinen met beweging.

Tijdens de campagne Iedereen Doet Mee van de gemeente Amersfoort vieren leden van het college van burgemeester en wethouders hun verjaardag bij een sociaal project in de stad. Daarbij nemen de jarigen een cadeau mee om het project te steunen.

Wethouder Ineke Geluk (CDA) bezoekt Club Extra waar kleine groepen kinderen met elkaar sporten. In Amersfoort zijn sinds het begin van dit schooljaar vijf groepen van Club Extra actief in verschillende leeftijdscategorieën. Er staan nog kinderen op de wachtlijst. De activiteiten van Club Extra zijn afgestemd op de mogelijkheden van de kinderen die minder snel meekomen bij reguliere sportclubs. Door het niveau steeds iets te verhogen kunnen kinderen na enige tijd bij Club Extra vaak toch naar een reguliere sportvereniging.

Wethouder Geluk zal een les van Club Extra bijwonen en wellicht ook actief meedoen. Als cadeau neemt zij nieuw spelmateriaal mee.

De pers is van harte welkom bij het verjaardagsbezoek van wethouder Geluk. Zij is op dinsdag 12 februari tussen 16.45 uur en 17.30 uur in de gymzaal van de Vondelsschool aan de Huygenslaan.