Gemeente Eindhoven

Commissievergaderingen

De commissie voor maatschappelijke ontwikkeling vergadert op dinsdag 5 februari a.s. om 20.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor en (vervolg)vergadering op dinsdag 19 februari. De agenda vermeldt onder meer:

* voorstel inzake de problematiek bij Plaza Futura en mogelijke oplossingen op korte en lange termijn;

* voorstel tot het wijzigen van de Subsidieverordening gemeente Eindhoven 2002 (Actieplan Cultuurbereik).

Secretaris: de heer M. Honing, tel. 238 24 88.

De commissie voor stadsontwikkeling en beheer vergadert op woensdag 6 februari a.s. om 14.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer:

* vaststellen van het definitief ontwerp en verstrekken krediet herinrichting Dommelstraat fase 1 tussen Stationsplein en Tramstraat en verstrekken aanvullend krediet herinrichting Tramstraat: wijzigen van de begroting;

* voorstel tot verkoop van de gronden langs het Eindhovens Kanaal in eigendom van de gemeente Eindhoven.

Secretaris: de heer M. Honing, tel. 238 24 88.

De commissie voor sociale en economische zaken vergadert op woensdag 6 februari a.s. om 20.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer:

* voorstel plan voorkomen langdurige werkloosheid;
* voorstel Garantiestelling Buurtwerk Eindhoven en Dynamo 2000.
Secretaris: de heer F. Biemans, tel. 238 24 89.

De commissie voor grote-stedenbeleid, volkshuisvesting en verkeer vergadert op donderdag 7 februari om 14.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer:
* voorstel inzake nieuw woonruimteverhuursysteem;
* voorstel tot aanvulling van de Verordening Huurgewenningsbijdragen in integrale wijkvernieuwingsgebieden, ten behoeve van incidentele sloop en vervangende nieuwbouw;

Secretaris: de heer F. Biemans, tel. 238 24 89.

De commissie voor milieu en sport vergadert op maandag 18 februari a.s. om 14.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer:

* voorstel betreffende het haalbaarheidsonderzoek naar de bouw van een nationaal zwemstadion in Eindhoven;

* voorstel inzake Overdracht provinciale bodemsaneringstaken.
Secretaris: de heer F. Biemans, tel. 238 24 89.

De commissie middelen vergadert op maandag 18 februari a.s. om 16.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer:

* afronding GOGO-traject;

* Sociaal Jaarverslag 1999 en Sociaal Jaarverslag 2000 gemeente Eindhoven.

Secretaris: de heer F. Biemans, tel. 238 24 89.

De commissie voor bestuurlijke aangelegenheden, openbare orde en veiligheid vergadert op vrijdag 22 februari a.s. om 09.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer:
* voorstel inzake instelling en inrichting van een raadsgriffie en ambtelijke ondersteuning van de raad;

* voorstel tot het instemmen met het Handhavingsprogramma 2002 gemeente Eindhoven.

Secretaris: de heer M. Honing, tel. 238 24 88.

Welkom
Bent u geĂŻnteresseerd in de behandeling van een agendapunt bij een openbare commissievergadering, dan bent u van harte welkom. De raadscommissies vergaderen tijdens de verbouwing van het Stadhuis (tot begint 2002) in het Stadskantoor, vijfde etage, Stadhuisplein 10. Indien u gebruik wenst te maken van het spreekrecht, meldt dan uw aanvraag twee dagen voor het begin van de vergadering bij de secretaris van de commissie.
De commissie-agenda en notas liggen tijdens kantooruren, maandag van 9.00-19.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.00-16.00 uur, in het Informatiecentrum van het Stadskantoor, Stadhuisplein 10.