Dordrecht, 30 januari 2002

Thematisering Demo-Dagen Vakbeurs ondergaat kwaliteitsimpuls

De Demo-Dagen, de totaal vakbeurs voor sport, recreatie en openbare ruimte, gaat thematiseren. Dit jaar krijgt de vakbeurs het thema 'Sport en Spelen', in 2003 krijgt de beurs het thema 'Recreatie en Groen'. Dat betekent dat bezoekers en exposanten op 10, 11 en 12 september 2002 onder meer een andere inrichting van het terrein, een meer gevarieerd exposantenaanbod en nieuwe faciliteiten kunnen aantreffen.

Dinsdag 5 februari a.s. om 12.30 uur organiseert Salc, de organisatie achter de Demo-Dagen, in Hotel West-End, Amsterdamseweg 505, in Arnhem een lunchmeeting voor de pers om meer duidelijkheid te verschaffen over de nieuwe opzet. Aan de orde komen onder meer de reden van de thematisering, wat de Demo-Dagen nieuwe stijl betekent voor bezoekers en exposanten en organisatorische achtergrondinformatie. Tevens wordt de nieuwe huisstijl van de Demo-Dagen onthuld.

Aanwezig zijn de heer P.A. Tadema, voorzitter van de Tentoonstellingsdirectie, en de heer K. Bosker, vice-voorzitter van de Tentoonstellingdirectie. Zij zullen u met name uitleg kunnen geven over de reden van de thematisering. Daarnaast zijn enkele medewerkers van Salc, die belast zijn met de organisatie van de Demo-Dagen, aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

De Demo-Dagen worden georganiseerd onder auspicien van LC Nederlands instituut voor lokale Sport en Recreatie. LC spant zich in om de sport en recreatie hoog op de landelijke en politieke agenda te krijgen en te houden. Zij stemt landelijke (beleids)ontwikkelingen op elkaar af ten gunste van projecten op lokaal niveau. Daarvoor werkt zij samen met landelijke partners, zoals de ministeries van VWS, VROM en LNV en organisaties als NOC*NSF, VNG en NISB. De achterban van LC wordt gevormd door wethouders en beleidsmakers van Nederlandse gemeenten, managers en exploitanten van opbaar toegankelijke zwembaden en vertegenwoordigers van gerenommeerde bedrijven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ben Moonen, hoofd Service & Dienstverlening en verantwoordelijk voor de Demo-Dagen, telefoon (078) 613 86 77.
Wij stellen het op prijs wanneer u uw komst aankondigt bij Sandra Raemakers, telefoon (078) 613 86 77,
e-mail sandra.raemakers@lc.nl