Ingezonden persbericht


Maximadag, een speciale dag voor prinses Maxima?

Wie is er na de bruiloft nog niet van overtuigd dat Maxima haar plaats heeft veroverd in ons midden?
Wat is er mooier, dan een speciale dag voor haar in het leven te roepen? Als koningin Beatrix haar Koninginnedag heeft, mogen Maxima en het Nederlandse volk dan een Maximadag hebben?
Voor prins Willem-Alexander is het nu iedere dag Maximadag

Maxima is voorlopig nog geen koningin, als zij ooit koningin zal worden... Met een Maximadag nemen we daar een klein voorschot op. Zo'n dag kan zo inspirerend zijn dat de NS wellicht Argentijnse hapjes gaat serveren in de treinen, die dan zeker zullen rijden, onder begeleiding van salsa of tango muziek!

Als u ook bent gevallen voor Maxima en een Maximadag een goed initiatief vindt, surf dan naar http://www.maximadag.nl en breng daar uw stem uit. Daar kunt u uw persoonlijke ideeën en suggesties kwijt om een Maximadag gestalte en landelijke bekendheid te geven. Wat vindt U?
Wordt het haar verjaardag? Haar onvergetelijke huwelijksdag of....

http://www.maximadag.nl

Achtergrond informatie:
Het idee voor een Maximadag is ontstaan rond de onlangs rommelig verlopen Koninginnedag in Amsterdam. Bewondering voor de innemende charmante persoonlijkheid van Maxima gaf bij initiatiefnemer Hans Speekenbrink daarbij de doorslag.

Via zijn bedrijf Articolato Web Design zag hij mogelijkheden om, middels een website, het idee bij een grote groep Nederlanders te introduceren. Het is daarbij interessant om te zien of er via dit medium voldoende draagvlak en steun kan ontstaan, zodat het initiatief een eigen leven gaat leiden om zodoende tot realisatie te komen. Een Maximadag zou daarbij vanuit de bevolking kunnen ontstaan en niet vanuit overheid of politiek.

Hans Speekenbrink en Articolato behouden daarbij een low profile en zijn op de site verder niet vermeld.
Maximadag.nl telt inmiddels meer dan 6000 pageviews. Tijdens en ook na de bruiloft is een verhoogde interesse merkbaar.
Sponsor: merkkleding.nl, ook een initiatief van Articolato, draagt met 33.000 bezoekers per maand, door middel van banners bij aan de bekendheid van maximadag.nl.
Er zijn verder tientallen andere sites die naar maximadag.nl verwijzen. Op de site zelf worden regelmatig reacties gepubliceerd.

Meer informatie:

Hans Speekenbrink,
Telefoon 0346-266153 / 0626078673

Articolato Web Design
hans@articolato.nl
http://www.articolato.nl
Web Design, Hosting en Domeinregistratie