Ingezonden persbericht

Uitnodiging persconferentie

Trinity introduceert MIES voor mobiele professional

5 februari 2002, Crown Plaza Hotel te Hoofddorp

Beste redactie,

Namens Trinity B.V. nodigen wij u uit voor de introductie van MIES, Mobile Information and Entertainment Services. Het Nederlandse Trinity heeft zich tot doel gesteld een totaaloplossing te bieden op het gebied van mobiele communicatie, beveiliging en dienstverlening. Op 5 februari a.s. zal het bedrijf het resultaat van haar research en development van het laatste anderhalf jaar voorstellen aan de pers.

Trinity introduceert op 5 februari 2002, in het Crown Plaza hotel in Hoofddorp, haar all-in-one oplossing voor de zakelijke en particuliere automobilist of chauffeur. Het MIESsysteem integreert communicatie, informatie, navigatie en beveiliging in één platform met een PDA als gebruikersinterface. MIES is een betaalbare oplossing voor iedereen die veel onderweg is, actuele informatie nodig heeft en uitgebreide communicatiemiddelen tot zijn beschikking wil hebben.

Agenda
14.30 uur ontvangst en registratie
15.00 uur Trinity, visie en strategie
Jim Westenborg, algemeen directeur, Trinity
15.10 uur MIES, Mobile Information and Entertaiment System Eric Bos, commercieel directeur, Trinity
15.30 uur Integratie van ICT in de verkeer- en vervoersector Danny Vroemen, adviseur verkeer & vervoer, Dura Vermeer 15.50 uur Demonstratie en vragen

De middag wordt afgesloten met een drankje en versnaperingen.

Wij hopen dat u in de gelegenheid bent deze persconferentie bij te wonen. U kunt zich telefonisch of per e-mail aanmelden bij Hinke de Koning Communicatie. Wij zullen uw aanmelding bevestigen en u, zonodig, een routebeschrijving toezenden.

Met vriendelijke groet,
Hinke de Koning-Mulder