Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 5-02-2002 Mediaberichten 5 februari 2002 (11.30 uur)

TEGELEN Verkeersgewonde

TEGELEN Een 39-jarige man uit Tegelen raakte dinsdagmorgen gewond bij een aanrijding. De man fietste omstreeks 5 uur over de Raadhuislaan. Vanuit de Muntstraat kwam op dat moment een 53-jarige Tegelse automobilist aanrijden. De automobilist verleende de fietser geen voorrang waardoor een aanrijding ontstond. De fietser liep daarbij een lichte hersenschudding op.

VENLO Overval op prostituée

VENLO In de nacht van maandag op dinsdag kreeg de politie de melding dat een vrouw overstuur over de Nijmeegseweg liep. De politie ging terplaatse en trof de vrouw aan. De 24-jarige vrouw uit Albanië vertelde dat ze even daarvoor overvallen was door een onbekende man. De vrouw was op dat moment op weg naar een afspraak in een hotel aan de Hakkestraat. Ze verklaarde dat ze in het hotel, op weg naar de afgesproken kamer, door een onbekende man werd aangesproken. De vrouw verklaarde dat de man haar vervolgens met pepperspray in de ogen spoot waarna haar tas werd afgenomen. Het slachtoffer is bij de overval beroofd van een onbekend geldbedrag. De politie stelt een onderzoek in naar deze zaak.

NEDERWEERT 14 boetes bij snelheidscontroles

NEDERWEERT Maandagmiddag bekeurde de politie 6 automobilisten in verband met een snelheidsovertreding. De overtreders werden gecontroleerd op de Meijelsedijk en de Nederweerterdijk. De maximale limiet is terplaatse 50 km per uur. De hoogstgemeten snelheid bedroeg 75 km per uur. Op dit moment is niet bekend hoeveel verkeersdeelnemers gecontroleerd zijn. Op de Rijksweg-Noord controleerde de politie maandagmiddag 107 voertuigen op snelheid. Hiervan overschreden er 8 de maximale limiet van 80 km per uur. De hoogstgemeten snelheid bedroeg 119 km per uur.

BAARLO 101 bekeuringen bij snelheidscontrole

BAARLO Maandagmiddag controleerde de politie de snelheid van 1663 voorbijgangers op de Napoleonsbaan-Zuid. De maximale limiet is terplaatse 50 km per uur. Deze limiet werd door 101 bestuurders overschreden. De hoogstgemeten snelheid bedroeg 85 km per uur.