Ingezonden persbericht

Verzelfstandiging Aprisma vastgesteld op 5 februari 2002

Zoetermeer, 4 februari 2002 - Aprisma Management Technologies, leverancier van intelligente service assurance-oplossingen, zal op 5 februari 2002 worden afgesplitst van Enterasys. Enterasys Networks, Inc. (NYSE: ETS) zal op die dag gewone aandelen Aprisma distribueren onder Enterasys-aandeelhouders. Aprisma zal naar verwachting op 13 februari 2002 een notering krijgen aan de Nasdaq onder het symbool APRM.

"De spin-off van Aprisma zal het bedrijf in staat stellen om beter gebruik te maken van samenwerkingsverbanden bij het verbreden van de beheermogelijkheden van onze producten", zegt Michael Skubisz, President en CEO van Aprisma Management Technologies. "Ik ben blij te kunnen aankondigen dat we er klaar voor zijn om als zelfstandig bedrijf verder te gaan."

Aprisma
Aprisma Management Technologies is een toonaangevende leverancier van root cause-analyses en schaalbare servicegarantiesoftware. De SPECTRUM-suite van geïntegreerde applicaties biedt service level-intelligentie voor netwerken, systemen, applicaties en beveiligingsinfrastructuren van verschillende leveranciers. Deze software wordt door meer dan 1.100 belangrijke bedrijven en service providers gebruikt om kosten terug te dringen en de service aan hun klanten te verbeteren. Meer dan 50 van de Global 100-bedrijven vertrouwen op SPECTRUM voor de servicegarantie van hun netwerken. Voor meer informatie over Aprisma en SPECTRUM: www.aprisma.com. In de Benelux wordt Aprisma vertegenwoordigd door de Value-Added Software Distributor SMT Simple Management Technologies B.V. Meer informatie vindt u op www.smtware.com.

Voor meer persinformatie:
Aprisma
Ian Baxter
Marketing Director EMEA
Telefoon: +44 16 35 55 59 30
E-mail: ian.baxter@aprisma.com

Lammers van Toorenburg PR
Julia Vonno
Telefoon: 030 656 50 70
E-mail: julia@lvtpr.nl