Digitale Gemeente Houten

Gemeente Houten komt met website voor De Meerpaal

maandag 4 februari 2002 - Bron: Gemeente Houten

Wethouder Joost van Oostrum (Economische Zaken) zal dinsdag 5 februari om 19.30 uur de website over bedrijvenpark De Meerpaal in Houten officieel on line brengen. De bijeenkomst vindt voorafgaand aan de raadsvergadering plaats in de foyer van het gemeentehuis.

Met circa 35 hectare uitgeefbare grond wordt De Meerpaal het grootste bedrijventerrein in Houten. Het wordt een gemengd bedrijventerrein waar plaats is voor ondernemers in bijvoorbeeld de dienstverlening, groothandel, bouwwereld en logistieke dienstverlening.

De website is gericht op ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijfslocatie. Via www.meerpaalhouten.nl kunnen zij informatie over het nieuwe, hoogwaardige bedrijventerrein de Meerpaal raadplegen. De kaarten en fotos op de website dienen als referentiebeelden: ze laten zien wat qua architectuur op de diverse locaties op het bedrijventerrein gewenst is.

Daarnaast kunnen bedrijven die zich willen aanmelden als vestigingskandidaat direct on-line een inschrijfformulier invullen en verzenden. Deze bedrijven worden dan op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rond het bedrijvenpark De Meerpaal. Op dit moment wordt de eerste fase van het project bouwrijp gemaakt. Naar verwachting zullen de meeste kavels in de eerste fase eind 2002 bouwrijp zijn.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2002 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).