Ingezonden persbericht

Onbeperkt internetten voor een vast bedrag , zonder kabel

ROERMOND, 20020205 -- U heeft nu de mogelijkheid tot onbeperkt internetten via de bestaande ISDN aansluiting, voor een vast bedrag per maand. Dit concept wordt in Nederland aangeboden onder de naam e-rate. In samenwerking met @work brengt e. uit Roermond e-rate op de markt.

Wanneer de ondernemer kiest voor een e-rate ISDN, moet er alleen een werkende ISDN-aansluiting in het bedrijf aanwezig zijn. Deze ISDN-lijn wordt omgezet in een e-rate lijn waardoor de ondernemer 24 uur per dag, 7 dagen per week online op het internet is.

Inbellen is verleden tijd

Doordat er gebruik wordt gemaakt van e-rate is het mogelijk te internetten zonder dat er steeds opnieuw moet worden ingebeld. Dit is mogelijk door een voortdurend openstaande lijn. De eventuele ergernis van het inbellen en van de vaak langzaam tot stand komende verbinding wordt opgeheven. Tevens is het aansluiten van een ADSL-kabel overbodig geworden om tot een constante verbinding te komen. Hierdoor worden hoge aansluitingskosten van de ADSL-kabel bespaard. Voorts vervangt e-rate ISDN perfect ADSL als ADSL niet beschikbaar is.

Vast bedrag per maand

Met uw huidige ISDN- aansluiting kan de telefoonrekening aan het eind van de maand een onaangename verassing zijn. Met e-rate heeft men nu de mogelijkheid via ISDN voor een vast bedrag per maand te internetten. Hierdoor zal de ondernemer geen variabele kosten meer hebben hetgeen een sterke toevoeging op zijn bedrijfsvoering is.

Meer informatie over e.

e. is opgericht op 1 mei 2000 en gevestigd in Roermond. Het is een internetconsultant met een jeugdig imago, maar met een volwassen reputatie. Met haar dienstverlening richt e. zich op internet in de breedste inhoud van het woord. Zij analyseert, adviseert en visualiseert doelstellingen van klanten en vertaalt deze naar internetmogelijkheden. Voorts is e. in staat totaal trajecten te realiseren aangaande strategische marketing, branding en grafische vormgeving.

einde



Ingezonden persbericht