Ingezonden persbericht



---
Member of WhiteOaks International
Amsterdam - Barcelona - London - Madrid - Milan - Munich - Paris - San Francisco
---


- PERSBERICHT -

Vignette ondersteunt Basell's nieuwe websites voor klanten en prospects

Vignette content management oplossingen leveren actuele, dynamische content voor Basell website bezoekers

5 februari 2002--Vignette Corp. (Nasdaq:VIGN), leverancier van content management systemen, maakt vandaag bekend dat Basell Vignette applicaties gebruikt voor de ondersteuning van haar nieuwe website http://www.basell.com. Basell is gevestigd in Hoofddorp, Nederland en is een belangrijke internationale leverancier van polypropylene, polyethlyene en geavanceerde polyolefin producten.

Basell's website is een belangrijk contactpunt voor bestaande en mogelijke nieuwe klanten van over de hele wereld. Het bedrijf heeft Vignette ingeschakeld om het beheer van de bedrijfsmatige en technische informatie te centraliseren, waarmee het probleem van verouderde content opgelost wordt. Vignette's content management oplossingen stellen Basell in staat om snel en effectief te communiceren met de wereldwijde markten die het bedient. De mogelijkheid om de hele levenscyclus van content te beheren, was een belangrijk punt voor Basell.

"Onze website is een belangrijke interface voor ons contact met klanten, partners en prospects, waardoor het voor ons zeer belangrijk is om een site te hebben die altijd relevante en actuele informatie biedt," aldus Mark Mendelson, North American e-Business Leader bij Basell. "Vignette's reputatie als vooraanstaand leverancier van content management, gecombineerd met haar aanbod in gebieden zoals personalisatie en aggregatie onderscheiden het bedrijf van de concurrenten. De diepte en uitgebreidheid van de Vignette oplossingen zorgen ervoor dat we toekomstige projecten kunnen inplannen, omdat we weten dat Vignette's technologie een stevige basis vormt voor onze online strategie."

Vignette® Professional Services heeft met Basell samengewerkt om de site binnen enkele weken live te krijgen en is zeer belangrijk geweest voor Basell bij het ontwikkelen van haar doelstellingen voor toekomstige online initiatieven, zoals uitgebreidere personalisatiemogelijkheden.

"Basell hecht er als internationaal bedrijf veel belang aan dat geïnteresseerden directe toegang hebben tot kwalitatief goede informatie. Basell maakt gebruik van Vignette's content management oplossingen om haar website waardevoller te maken voor haar bedrijfsvoering," zegt Stuart Curzon, Vignette's sales director voor de Noord-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. "Vignette's applicaties bieden Basell de mogelijkheid om op een effectieve manier via het internet contact te houden met al haar doelgroepen, zodat het bedrijf beter in staat is haar bedrijfsdoelstellingen te halen."

Basell is 's werelds grootste producent van polypropylene, Europa's grootste leverancier van polyethylene en wereldwijd marktleider in geavanceerde polyolefin producten. Basell is ook internationaal marktleider in het ontwikkelen en het licentieëren van polypropylene- en polyethyleneprocessen en -katalysatoren. Basell heeft klanten in meer dan hondertwintig landen en produceert materialen in achtien landen. Basell's hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp, Nederland en heeft daarnaast regionale kantoren in Noord-Amerika.

Vignette

Vignette is marktleider op het gebied van content management applicaties. Vignette's applicaties worden door succesvolle organisaties over de hele wereld gebruikt om online klantenrelaties te onderhouden, met partners te werken en met de werknemers te communiceren. Vignette combineert content management applicaties met applicaties voor integratie en analyse. Hierdoor kunnen bedrijven daar waar nodig gepersonaliseerde informatie leveren, kunnen online systemen met bedrijfssystemen worden geïntegreerd, en kan er real-time analyse gemaakt worden van online klantengedrag. Vignette heeft wereldwijd meer dan 1.300 klanten en het hoofdkantoor is gevestigd in Austin, Texas. Daarnaast zijn er kantoren in Amerika, Europa, Azië en Australië. Vignette Nederland is gevestigd in Amsterdam.