NOC*NSF


Salt Lake City 10:21

dinsdag, 5 februari 2002 18:21 Nederland
Olympische Winter Spelen Salt Lake 2002

Meer Olympisch nieuws

'Fast haircut' voor Renate

Eerst was er de klapschaats, toen de strips en sinds kort de superstrakke schaatspakken van Nike. Voor Renate Groenewold ging de zucht naar aërodynamica echter nog verder. Ze toog naar de kapper in het Olympisch Dorp met de boodschap: "I need a fast haircut!" Amper vijf minuten later stond de verbouwereerde Renate weer buiten. Of ze er sneller door gaat schaatsen is nog de vraag, maar voorlopig durft ze zich niet meer zonder muts in het openbaar te vertonen...

DE VOORBEREIDING

Snowboardster Nicolien Sauerbreij komt in Salt Lake uit op de parallel reuzenslalom. Nog steeds houdt zij sport.nl op de hoogte van haar laatste voorbereidingen.

A PINCH OF SALT

Eigenzinnige observaties van oud-Olympiër Hans Nieuwenburg. Vanuit Salt Lake City levert hij sport.nl dagelijks een nieuwe column. Prachtige verhalen, die je met een korreltje zout mag nemen.

NEDERLANDS TEAM

Het Nederlands Olympisch Team bestaat uit dertig mannen en vrouwen. Naast deze 30 sporters gaan ook nog 28 begeleiders mee naar Salt Lake City. Lees hier meer over de Nederlandse ploeg.