Advance Technology


Advance introduceerd de XE4000, LCD-PC met 18.1" TFT-scherm. Heemstede, 5 februari 2002

Advance Technology introduceert een gloednieuwe LCD-PC in Nederland. De Advance XE4000 is door zijn ontwerp en vooruitstrevende specificaties een all-in-one PC met uitmuntende prestaties en voorzien van alle mogelijke voorzieningen. De XE4000 misstaat op geen enkel bureau, is ergonomisch verantwoord en bespaart veel ruimte. De complete PC is verwerkt in de voet en het scherm, waardoor deze nauwelijks nog enige ruimte inneemt.

Een foto van de XE4000 in hoge resolutie is te vinden op onze downloadpagina

Advance XE4000

De XE4000 is revolutionair te noemen. Met een 18,1" TFT-scherm en 64Mb DDR RAM videogeheugen levert de LCD-PC een topprestatie op grafisch gebied. Deze LCD-PC beschikt over twee multimedia-bays die voorzien kunnen worden van een CD- , DVD speler, CD-Rewriter, DVD-CD-RW-Combo, extra harddisk of infrarood module. Uiteraard is dit model ook met een geïntegreerd draadloze netwerkkaart te verkrijgen. Als krachtbron maakt de XE4000 gebruik van een Intel Pentium 4 processor tot 2,2GHz. Om het multimediagedeelte te completeren is de XE4000 voorzien van TV-in en een digitale audio-uitgang. Bovendien is de XE4000 zo in een netwerk te plaatsen en kan men direct het internet op. Zie onderstaande unieke specificaties.

Keyfeatures

17" of 18,1" TFT-kleurenscherm
Intel Pentium 4 processoren tot 2,2GHz*
t/m 120Gb harddisk (33/66/100 Ultra DMA)
128Mb RD RAM geheugen (uitbreidbaar tot 1Gb)
64Mb DDR-geheugen met 4x AGP
CD-ROM, DVD-ROM, CD-Rewriter of DVD-CD-RW combo drive Intern 10/100M base-T netwerkkaart (draadloze netwerkmodule optioneel)

Intern 56K fax/modem
TV-in aansluiting
S-videopoort voor TV/video-uit
Alle gangbare in- en uitgangen incl. 4x USB en Firewire Digitale S/PDIF audio-uitgang met 5.1 Dolby surround PCMCIA-slots
Windows 98/ME/XP NL

1 jaar collect & return aan huis garantie



* Snelheid van de processoren zijn afhankelijk van de beschikbaarheid.
Doordat LCD-PC's beschikken over een TFT-scherm zijn ze energie zuinig. Zij vallen dan ook onder de subsidieregeling van de overheid. Dat betekent dat u een gedeelte van de aanschafprijs retour kunt krijgen bij uw energieleverancier.

Advance Technology bv

Advance Technology is gespecialiseerd in producten voor communicatie, mobiliteit en connectiviteit. Advance Technology beschikt over een zeer breed eigen assortiment mobiele computers en draagbare oplossingen. Naast het eigen merk levert Advance Technology ook Sony-, Toshiba- en HP-producten. Dit persbericht en andere persinformatie van Advance Technology kunt u ook vinden op de Advance Technology website: www.laptops.nl

Advance Technology en AVT
Contactpersoon: Bob Witjas
Telefoon: 023 - 547 11 41
Telefax: 023 - 529 32 33
E-mail: bwitjas@AVTbv.nl