Mojo Concerts

ALIEN ANT FARM naar Nederland

Op woensdag 6 februari 2002 komt de Amerikaanse band Alien Ant Farm voor een éénmalig concert naar 013 in Tilburg.

De band werd in 1996 opgericht door zanger Dryden Mitchell, gitarist Terry Corso, bassist Tye Zamora en drummer Mike Cosgrove. De vier vrienden hadden genoeg van hun saaie baantjes en zagen in rockmuziek dé manier om van hun hobby hun beroep te maken, net als hun oude helden the Bad Brains. Via een $.100,-- demo werd de aandacht getrokken van clubs in de buurt van Los Angeles. Dit betekende voorlopig genoeg podiumwerk en een snel groeiende schare fans.

In 1999 volgde in eigen beheer het album 'Greatest Hits'. Dit album werd door New Noize, het label van collega-band Papa Roach, opgepikt en kreeg via Dreamworks een internationale verspreiding. In 2001 zag via hetzelfde kanaal het officiële debuut: 'ANThology' het licht. Zo is de band een van de grote beloften van de rock geworden.

Het grote publiek heeft inmiddels ook kennis kunnen maken met het speelplezier van Alien Ant Farm: een van de meest opvallende top 10 hits van de afgelopen tijd is de cover van Michael Jackson's Smooth Criminal.

Alien Ant Farm & support
6 februari 2002
013 - Tilburg
Entree Fl.37,50 (¤ 17,00) (excl.servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur