Gemeente Maassluis

30-1-2002

Commissie Milieu en Volksgezondheid vergadert op 6 februari

De raadscommissie voor milieu en volksgezondheid, personeel en organisatie vergadert op woensdag 6 februari 2002 in het stadhuis aan de Koningshoek. De openbare vergadering begint om 20.00 uur en wordt gehouden in zaal de Buys.

Op de agenda van de vergadering staan onder andere de volgende onderwerpen:

Notitie ontwikkelingen riolering en waterbeheer Middels de notitie "Ontwikkelingen op het gebied van riolering en waterbeheer d.d. 30 oktober 2001" wordt geïnformeerd over de ontwikkelingen op het gebied van riolering en waterbeheer. Krediet nazorg Steendijkpolder-Zuid Teneinde de nazorg in het kader van de bodemsanering Steendijkpolder - Zuid snel en adequaat te kunnen uitvoeren, stelt het college de gemeenteraad voor om uit de "Voorziening sanering overige bodemlocaties" een bedrag daarvoor beschikbaar te stellen.

Jaarplan Volksgezondheidsbeleid
Het college stelt voor het Jaarplan Volksgezondheidsbeleid 2002 vast te stellen en deze ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad.
Wijziging gemeenschappelijke regeling DCMR Het algemeen bestuur van de gemeenschappelijke regeling DCMR Milieudienst Rijnmond stelt voor artikel 4 van de GR-DCMR aan te passen in verband met de aanstaande inwerkingtreding van de Wet dualisering gemeentebestuur. De inwerkingtreding van deze wet leidt tot de situatie dat wethouders niet langer lid van het algemeen bestuur zouden kunnen worden. De voorgestelde wijziging maakt dit opnieuw mogelijk.

Inzage, inspreken en vragenhalfuur
De bij de agenda van de commissievergadering behorende vergaderstukken zijn voor belangstellenden in te zien in de speciale publieksmap in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis. Het informatiecentrum is voor het inzien van stukken geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur. Wie wil inspreken op een agendapunt, moet bij het begin van de vergadering aanwezig zijn. Ook is het mogelijk gebruik te maken van het vragenhalfuur. In het vragenhalfuur, dat bij iedere reguliere commissievergadering op de agenda staat, kunnen belangstellenden onderwerpen aan de orde stellen die niet op de agenda van de vergadering staan, maar wel tot het werkterrein van die betreffende raadscommissie horen.

Overige documenten:
Vergadering Commissie Milieu, volksgezondheid en personeel van 6-2-2002