WESTERN STRATEGY GROUP

Western Strategy Group kondigt voltooiing onderzoek aan....

Western Strategy Group kondigt voltooiing due diligence onderzoek aan van bestuurders van ITERA

New York - De Western Strategy Group maakte vandaag de voltooiing bekend van het due diligence onderzoek van de belangrijkste bestuurders en aandeelhouders van de ITERA Group. De ITERA Group of Companies is een conglomeraat in particulier bezit. Tachtig procent van de hoofdactiviteit bestaat uit de productie, transport en marketing van aardgas. De 130 bedrijven die tezamen de ITERA Group of Companies vormen hebben 8000 mensen in dienst in 24 landen.

De in New York en Washington (D.C.) gevestigde Western Strategy Group, die werkzaam is op het gebied van pr en overheidszaken, initieerde dit onderzoek om ITERA als bedrijf transparant te maken voor de media en de internationale zakenwereld. Western Strategy Group verzocht Strang Hayes Consulting (nu Decision Strategies), een internationaal onderzoeks- en beveiligingsbedrijf, om dit wereldwijde due diligence onderzoek uit te voeren.

Het hoofddoel van Strang Hayes was om de zakelijke en persoonlijke geschiedenissen van de benoemde bestuurders en aandeelhouders te onderzoeken. De voorzitter van de Western Strategy Group, Senator Malcolm Wallop (gepensioneerd), merkte op dat de uiteindelijke bevindingen geen negatieve informatie bevatten over de persoonlijke en zakelijke integriteit van de genoemde personen. Niemand was ooit gearresteerd en/of veroordeeld voor een misdrijf. Ook brachten de uiteindelijke bevindingen geen gerechtelijke procedures of andere civiele aanklachten of aanklachten ingediend door bedrijven of de overheid aan het licht die een negatief beeld zouden geven van de betreffende personen.

ITERA is snel uitgegroeid tot een grote, internationale onderneming door met succes westerse managementtechnieken te gebruiken. De onderneming controleert aardgasreserves half zo groot in omvang als die van ExxonMobil. Het senior management kijkt naar het westen voor zakelijke partners om in samenwerking met hen ITERA tot een belangrijke concurrent te maken over de gehele wereld. Website: http://www.iteragroup.com

Sandra Swift Parrino, Ph.D, President & CEO, Western Strategy Group, Telefoon: +1 212-337-9789, Fax: +1 212-337-9783


06 feb 02 16:21