Ingezonden persbericht



- Vooraankondiging -

CDA-Rotterdam vervolgt
Waarden & Normen-offensief

Het CDA-Rotterdam vervolgt op woensdag 6 februari om 12.30 uur de verkiezingscampagne. Met de Week van Waarden & Normen in november zette het CDA de toon: 'Geen woorden maar waarden!' Ook in het vervolg van de campagne zal het CDA in gesprek gaan met Rotterdammers. Op basis van stellingen zal over vele thema's worden gesproken.

Het CDA kiest voor waarden en normen als uitgangspunt van Rotterdams beleid. Waarden en normen vormen volgens het CDA de basis waarop een samenleving gebouwd hoort te zijn. Sommige maatschappelijke ontwikkelingen beginnen behoorlijk uit de hand te lopen. Een pleidooi voor normherstel is nodig om deze maatschappelijke ontwikkeling om te buigen.

Het Rotterdamse CDA wil bijdragen aan de kentering, aan de tegenbeweging die paal en perk stelt aan dergelijke normafwijkingen. En dat gaat verder dan een pleidooi voor 'meer politie en toezicht', 'meer jusititie' of 'meer veiligheid'. Want normafwijking is nooit los te zien van een lakse houding ten opzichte van maatschappelijke waarden en normen. Een betere samenleving begint met grote aandacht voor 'waarden'. Het is dan ook belangrijk discussie over het thema aan te gaan.

In november organiseerde het CDA-Rotterdam daarom de Week van Waarden en Normen. In de campagne geeft de partij hier een vervolg aan door steeds te hameren op het belang van waarden en normen. Gedachtewisselingen met mensen en organisaties die de Rotterdamse samenleving vormen staan hierbij centraal.

En dat alles onder de slogan: 'Geen woorden maar waarden!'

EINDE PERSBERICHT

De uitnodiging met locatie en de precieze informatie over de activiteit, zult u maandag ontvangen.

Noot voor de redactie,