Ingezonden persbericht



- Persbericht -

CDA-lijsttrekker Van der Tak:
'Waarden en normen moet je doen!'



Het CDA-Rotterdam vervolgt op woensdag 6 februari haar verkiezingscampagne. Onder het motto 'Geen woorden maar waarden!' zal lijsttrekker Sjaak van der Tak aan de 'deur van Rotterdam' een tiental stellingen spijkeren.

Het CDA kiest voor waarden en normen als uitgangspunt van Rotterdams beleid. Van der Tak: "Sommige maatschappelijke ontwikkelingen beginnen behoorlijk uit de hand te lopen. Een pleidooi voor normherstel is nodig om deze maatschappelijke ontwikkeling om te buigen. Het CDA wil een betere samenleving die begint met grote aandacht voor 'waarden'. Daarbij gaan we uit van betrokkenheid bij onze stad, respect voor elkaar en diversiteit aan organisaties."

Het CDA richt zich in het bijzonder op een viertal speerpunten: veiligheid; werk en armoede; inburgering; gezin en onderwijs. Iedere week stelt zij een speerpunt centraal in haar activiteiten.

De lijsttrekker wordt omringd door een stedelijke en deelgemeentelijke CDA-kandidaten. Voor de inwendige mens is gezorgd.

De manifestatie wordt gehouden op het Schouwburgplein. Afhamertijd: 12.30 uur.

EINDE PERSBERICHT

De stellingen zijn bijgevoegd onder embargo tot 6 februari 12.30 uur. Bovendien zullen ze na het moment van vastspijkeren ter plekke beschikbaar en vanaf 13.00 uur aan te vragen via het fractiesecretariaat.

Noot voor de redactie,