Ingezonden persbericht

Persbericht

BMC Software benoemt nieuwe Vice President of Sales and Services voor Europa, Midden-Oosten en Afrika

AMSTERDAM -- 6 februari 2002 ---- BMC Software, toonaangevend aanbieder van enterprise systeembeheer, heeft Hans van Stek benoemd tot Vice President Europe, Middle East and Africa (EMEA) Sales and Services. In deze functie is Van Stek verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten,
-strategie en -uitvoering van BMC Software in EMEA. Vanuit het internationale hoofdkantoor in Amsterdam coördineert Van Stek meer dan 1.500 medewerkers in 19 landen.
Hans van Stek is sinds 1992 werkzaam bij BMC Software. Hij was in dat jaar een van de oprichters van de BMC-vestiging Nederland en België, met als functie Sales Manager. Van Stek's meest recente positie binnen BMC Software was die van Regional Sales Vice President - Northern Europe. BMC Software kondigde onlangs eveneens de promotie van Darroll Buytenhuys tot Senior Vice President, Worldwide Sales, Services and Marketing aan. Voorafgaand aan deze aanstelling vervulde Buytenhuys twee jaar lang een positie in Europa als BMC Software's Senior Vice President, Field Operations International.
"Het leiderschap en de bijdragen die Hans heeft geleverd aan BMC Software vormen een goede basis voor het versterken van de sales organisatie in EMEA", aldus Buytenhuys. "De internationale markten zijn zeer belangrijk voor de groeistrategie van BMC Software, waarbij centraal staat dat onze klanten kunnen beschikken over de best mogelijke service en oplossingen."

BMC Software
BMC Software is toonaangevend aanbieder van enterprise systeembeheer oplossingen. Op basis van haar Assuring Business Availability®-concept biedt BMC Software kostenbeheersing van infrastructuurbeheer, concurrentievoordeel en marktdifferentiatie via service management. Tevens biedt BMC Software groei van de bedrijfswaarde, door middel van haar oplossingen voor bedrijfsoptimalisatie. BMC Software is één van de S&P 500-bedrijven, realiseerde in boekjaar 2001 een omzet van ruim $1,5 miljard en heeft wereldwijd vestigingen. Bezoek voor meer informatie de website van BMC Software: www.bmc.com.

Voor redactionele informatie of een foto van Hans van Stek: BMC Software b.v. Influx PR
Hanneke Oudshoorn Marald Brons
030 608 55 00 055 366 30 34
Hanneke_Oudshoorn@bmc.com PRInflux@cs.com



Ingezonden persbericht