Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 6-02-2002 Mediabericht 6 februari 13.30 uur

Blerick Rugzakken vol marihuana

BLERICK De politie heeft dinsdagavond een 39-jarige inwoner van het Duitse Borken aangehouden met een rugzak vol marihuana. Hij is voorgeleid en ingesloten in het bureau in Venlo. De politie controleerde de man omstreeks 20.00 uur op de Burg.Coenegrachtstraat waar hij een rugzak vol verdovende middelen in zijn auto stopte. In de koffer van de auto lag nog een volle rugzak. Ook bleek de man veel geld op zak te hebben. Na weging van de inhoud van de tassen bleek het te gaan om ongeveer twee kilo marihuana. Het onderzoek tegen de man wordt voortgezet.

Melick Mishandeling

MELICK Een 14-jarige jongen uit Roermond heeft dinsdagavond aangifte gedaan van mishandeling tegen hem door een nagenoeg evenoude onbekende jongen. Het slachtoffer liep letsel op aan zijn gezicht. De mishandeling vond maandagmiddag omstreeks 15.00 uur plaats op de Vinkenweg, waar het slachtoffer met een vriend stond te praten. Een groepje van twee jongens en twee meisjes in de leeftijd tussen de 14 en 16 jaar fietsten langs, maar kwamen even later terug. Een van de jongens sloeg zonder aanleiding het slachtoffer met gebalde vuisten in het gezicht en op zijn lichaam. Hierna reed het groepje weg in de richting van de Koninginnelaan en de Bredeweg.

Venlo Heler beboet

venlo Een 46-jarige inwoner van Blerick heeft dinsdagmiddag een boete van 260 Euro gekregen omdat hij op een gestolen fiets reed. De politie heeft dinsdag de fiets die bij een inbraak in een pand aan de Deken van Oppensingel werd gestolen, na enkele uren al kunnen teruggeven aan de eigenaresse. Nadat de agenten de aangifte bij de benadeelte thuis hadden opgenomen, zagen zij op de Maaskade de 46-jarige op een soortgelijk rijwiel rijden. Na controle bleek het inderdaad om de gestolen fiets te gaan, die hij even tevoren uit medelijden voor 20 Euro van een man had gekocht die geld nodig had om brood te kopen.