Gemeente Maassluis

29-1-2002

Collegeleden geven gastcolleges aan jeugdige kiezers

De gemeente besteedt extra aandacht aan de jeugdige kiezer. De burgemeester zond aan alle kiezers die dit jaar voor het eerst mogen stemmen, een oproep om op woensdag 6 maart a.s. vooral te gaan stemmen. Ook jongeren in het voortgezet onderwijs worden bewust gemaakt van het belang om te gaan stemmen in de toekomst. Om dit te bewerkstelligen gaat het college gastcolleges verzorgen.

Op donderdag 7 februari a.s. zullen diverse groepen van het Maascollege plaatsnemen in de raadzaal van het stadhuis voor een gastcollege. De colleges worden gegeven door de wethouders en de burgemeester. Uiteraard beantwoorden zij ook vragen en kan er worden gediscussieerd over actuele themas. De gastcolleges duren ongeveer een uur. In de ochtenduren begint de eerste om 8.30 uur, de tweede om 9.45 uur en de laatste om 11.00 uur. In de middag worden twee gastcolleges gegeven, de eerste om 13.30 uur en de tweede om 14.45 uur.

Op donderdag 21 februari geven de collegeleden nog eens drie gastcolleges, te weten om 8.30 uur om 9.45 en om 11.00 uur.