Gemeente Zoetermeer

Wethouder Fijen neemt folder 'actief ouder worden' in ontvangst

Het Overleg- en Samenwerkingsorgaan Ouderenbonden Zoetermeer (OSO) houdt op donderdag 7 februari een politiek forum. Inwoners van Zoetermeer in de leeftijd van 50+ krijgen dan van 14.00 uur tot 17.00 uur de gelegenheid om met vertegenwoordigers van politieke partijen over het ouderenbeleid te discussiëren. Dat gebeurt in het bedrijfsrestaurant van het Stadhuis.
Rond 15.30 uur, bij het begin van het programma na de pauze, overhandigt voorzitter Valentijn van Koppenhagen van het OSO de folder 'actief ouder worden' aan wethouder Jo Fijen. Deze folder van de gezamenlijke ouderenbonden krijgen Zoetermeerders sinds kort als zij hun 65+ pas ophalen bij de gemeente.
In de folder stellen de ouderenbonden ANBO, KBOZ en PCOB zich voor. Ook geven zij aan wat de drie bonden in Zoetermeer voor de ouderen kunnen betekenen. Door overleg te voeren met de gemeente kan er bijvoorbeeld op worden aangedrongen dat meer aangepaste woningen worden gerealiseerd. Daarnaast organiseren de drie bonden talrijke sociaal-culturele evenementen. Gezamenlijk beheren zij een kantoor aan de Willem van Cleeflaan 691a.

---

Gemeente Zoetermeer © Februari 2002

Last update: 5 February 2002 (10:25)