Geveke N.V.

Persberichten

Naarden, 7 Februari 2001

Nieuwe CFO bij Geveke

Naarden - Beursgenoteerde dienstverlenende handelsonderneming Geveke nv te Naarden is voornemens met ingang van 1 april a.s. drs J.A. de Die te benoemen tot Chief Financial Officer. John de Die (41) is momenteel werkzaam bij het inmiddels tot Dexia Bank Nederland gefuseerde Kempen & Co, waar hij de functie van CFO vervulde. Daarvoor heeft hij senior functies bekleed bij KLM en ABN AMRO Bank. Reeds vanaf 18 februari zal de heer De Die als financieel adviseur de directie van Geveke ondersteunen.

De heer De Die neemt de taken over van CFO drs. G.J.M. Dijkstra. De heer Dijkstra heeft om persoonlijke redenen besloten zijn werkzaamheden voor Geveke met ingang van 1 maart aanstaande te beëindigen. De Raad van Commissarissen en de Directie van Geveke respecteren zijn besluit en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière.

De Directie

Naarden, 7 februari 2002

Voor nadere informatie:
C. Knol
CEO
tel +31 (0)35 6997 301
M.T.A. Beckers
COO
tel +31 (0)35 6997 317

Geveke nv
Gooimeer 6-35
1411 DD Naarden
http://www.geveke.com

Geveke nv is een dienstverlenende handelsonderneming. De onderneming legt zich - veelal op basis van exclusieve vertegenwoordiging - toe op de inkoop, marketing, distributie, onderhoud en verhuur van een breed pakket van diesel- en gasmotoren, machines, elektronische componenten en technische verbruiksgoederen ten behoeve van de industrie, bouw en overheid.

Geveke realiseert een omzet van ca EUR 1.100 mln per jaar met ca 3.200 medewerkers. De werkmaatschappijen van Geveke zijn actief in Nederland, België, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Estland, IJsland, Polen, Hongarije, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Moskou.
De aandelen van Geveke zijn genoteerd aan de effectenbeurs van Euronext Amsterdam.

---