Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 07-02-2002

Televisie
TROS UITKOMPAS
Uitzending zondag 10 februari
Nederland 2 - 10.45 uur

LAURA VLASBLOM IN TROS UITKOMPAS

De legendarische rockopera uit 1969 'Tommy' staat sinds drie weken in het theater. In deze productie van de Koninklijke Luchtmachtkapel zingt Laura Vlasblom de sterren van de hemel. In de uitzending van TROS UITKOMPAS op zondag 10 februari a.s. praat Mireille Bekooij met haar over 'Tommy' en over haar carrière. Ook in de studio is Peter Tuinman. Peter, bekend van onder meer 'Unit 13' en 'Ik, Jan Cremer', speelt de rol van de uitgerangeerde acteur Hugo Marchand in de komedie 'Vallende Sterren'.

Verder is TROS UITKOMPAS aanwezig bij een optreden van WOFA. Deze groep van zeven meesterdrummers uit Guinee, aangevuld met drie danseressen, toeren al jarenlang over de hele wereld. Houd uw stoel vast, want de traditionele West-Afrikaanse muziek brengt u gegarandeerd in hogere sferen.

Jet Sol bezoekt deze week dé tentoonstelling van 2002: 'Van Gogh & Gauguin' in het Van Gogh Museum te Amsterdam. Nooit eerder waren zoveel topstukken van deze oude vrienden bijeen. Ten slotte geeft columnist Jacques d'Ancona zijn mening over 'De Sloophamer' van de Rotterdamse Berrini's en natuurlijk wordt u ook op de hoogte gebracht van de laatste uitgaanstips.

Presentatie: Mireille Bekooij



Ingezonden persbericht